dePauwLiving | Wonen
JC Groeneveld
Snelle levering mooi product
Truus Krommenhoek
Ik ben zeer tevreden
Hoe beoordeel je dePauwLiving | Wonen?
Gerda
Erg mooie lamp. Snel geleverd. Goed verpakt.
Ben blij met deze lamp. -
Ingrid
Ik kende de PauwLiving niet en was wat huiverig om ern lamp te bestellen.
Maar ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgings proces en heb een lamp gekregen die boven verwachting mooi is !
Zó blij mee !Antwoord van dePauwLiving | WonenWe zijn erg blij om te horen dat u de lamp zo mooi vindt en we willen u graag bedanken voor het vertrouwen in ons! Team dePauwLiving | Wonen.
Marjorie Hopman Jongstra
Duidelijke website en bestelproces.
Snelle verzending -
Anita
Snelle levering!
Lisette van Hoof
Goede service. Product stevig en goed verpakt. Het betalingssysteem met klarna was niet goed. Link gekregennom met Ideal te kunnen betalen. Heel goed.
Rob
Goede afhandeling en mooi product
Melissa
Prachtige gewei kroonluchter gekocht. Heel blij mee. Er was gezegd dat het zo'n 2 uur werk was om deze zelf in elkaar te zetten, maar zelfs een elektriciën kostte het meer dan 4.5 uur. Dat was wel een beetje een tegenvaller. Verder zeer vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als per mail.
Martin Schreutelkamp
Snelle levering en prijs zeer goed
Herman Van Boven
Snel en goed verpakt!
Julia
Prachtige poef en plaid ontvangen. Vriendelijke service en snelle levering. Ik kom zeker terug in deze webwinkel.
Laura Boekhout Geerding
Geen poeha, gewoon eerlijk en goed. Niet snel, maar wel precies zoals beloofd bezorgd. Goede spullen en bijzonder goed verpakt.
Kim De Wit
De service was buitengewoon en de kroonluchter is prachtig
Antwoord van dePauwLiving | WonenBedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Wensen je ontzettend veel plezier van de kroonluchter. Team dePauwWonen 😊.
Janke Nederstigt
Prachtige lamp ( oosters) makkelijk te bevestigen en precies zoals op het plaatje. Goede service, makkelijk te bereiken klantenservice
Antwoord van dePauwLiving | WonenHartelijk dank voor de positieve review. Wensen je heel veel plezier van de lamp en hopen je snel weer terug te zien in onze winkel! Team dePauwWonen 😊
Lieneke
Snelle levering, goed verpakt en een prachtige lampenkap!
Antwoord van dePauwLiving | WonenHeel erg bedankt voor de review. Wensen je veel plezier van de lampenkap. Team dePauwWonen.nl 😊
Gerarda Crawfurd
Top service
Mestan
Welcome kolom, goed verpakt en snel geleverd
Anneke Verheijen
Leuke woon assecoires. 3 sets waxinelichtjeshouders gekocht voor mijn vriendinnen en mezelf. Kwamen heel goed verpakt dus helemaal heel aan.
Deborah
Prachtige kwaliteit, heel vriendelijk en toegankelijk.