deDump.nl

deDump.nl

Bij deDump.nl kunt u terecht voor al uw originele legerkleding, werkkleding, outdoorkleding, survivaluitrustingen, Airsoft en meer! Met onze bijzondere geschiedenis bieden wij u een garantie voor kwaliteit, uitstekende service en altijd de laagste prijs!
Anders dan andere aanbieders is deDump.nl ontstaan uit een vroegere legerdumpwinkel gevestigd in Rottevalle. Deze Militaire Dump was tot 2001 een bekend begrip in- én rondom Friesland! De ervaring die wij vanuit deze vroegere legerdump hebben overgenomen, onderscheidt ons op een unieke manier van andere legerkleding aanbieders.
8,9

• Chris Van sanen

Top snelle service

• Petra
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Product paste helaas niet, maar service TIOP!

• Hoe beoordeel je deDump.nl?

• Renate van der Heide
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Schoenen maatje extra groot voor mijn zoon. Snel geleverd en een goede prijs. Ook de bezorging was vlekkeloos.

• Peter Zijlstra

Levering wat traag

• Yvo

Het

• Toon van Kessel
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Alles prima afgeleverd zoals is beschreven

• Jolanda van Gils
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Goede service en fijne schoenen

• Pieter Hof
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Producten zoals beschreven en een betrouwbare levering.

• Kevin

Gewoon top!

• Jeroen van der Tuijn
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Prima geregeld! Had per ongeluk een item dubbel afgerekend maar werd direct opgelost. Levering conform voorgestelde levertijd. Wij zijn helemaal blij met onze bestelling. Volgende keer weer!

• Louis
    Review voor deDump.nl

Hele goede spullen en service.
    Een absolute aanrader.
    Meerdere kleding stukken en schoenen bij de de Dump aangeschaft. Top.

• Jordy Jansen
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Leger kisten besteld met bijbehorende inleg zolen zware schoen goeie sterke kwaliteit! Ik raad DeDump aan

• Peter Huybrechts
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Geweldige service. Ondanks alle drukte rond de feest dagen, doen jullie kei hard jullie best, Om elke bestelling toch op tijd te leveren .En dat is jullie uitstekend gelukt . Ook de prijzen en kwaliteit zijn gewoon perfect ! En ik ben erg blij met mijn bestelling. Keep doing the good work! And Merry Christmas And a happy New Year !

• Davy Dereere
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Geweldige service, vragen werden goed beantwoord...en jas is van zeer goede kwaliteit

• Francien Lamoen
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Bestelling makkelijk geplaatst, levering snel ondanks de drukke Kerstperiode. Hoody is Kerstkadootje dus moet nog passen maar ga ervan uit dat het juiste maat ïs. Kortom ...Dump heeft het prima gegaan. Fijne feestdagen allenaal.

• Jan De vries
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Super snelle levering en niet onbelangrijk gekregen wat besteld is

• Ivonne Jalhay
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Na een wat late levering ben ik daarna toch goed geholpen ben tevreden over de afhandeling bedankt

• Paulus uit denhaag
    Geverifieerde klant van deDump.nl

hier heb je teminste wat aan goed spul

• CJ Ranger
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Snelle levering en goede kwaliteit

• Marc Zoon
    Geverifieerde klant van deDump.nl

Goeie communicatie, en snel geleverd