de Seizoenstafel
Marianne Ouwehand
Veel keus, goede service, rijk aan informatie, stevig verpakt en bezorging volgens afspraak.
Zipporah
Snelle levering, mooie producten van goeie kwaliteit! Erg blij mee!
Hoe beoordeel je de Seizoenstafel?
Joke Leynse
Levering op tijd, pakket met zorg ingepakt en verstuurd.
Anna Beljaars
snel geleverd, keurig verzorgd
Tjitske Kok-Steenis
Mooi ingepakt
Myriam
Snel bezorgd, een heel lief pakketje met persoonlijke boodschap van de verkoopster. De kaarten die ik bestelde zijn prachtig.
Jorien
Hele fijne communicatie en hele mooie producten. Een aanrader!
Bart Van Loon
Uitstekende service en communicatie over de bestelling
R.M Lucas-Schoonhoven
mooie producten en snelle levering
Theo Hendriks
Goede service en zeer snelle levering
Floortje
Heel mooi assortiment. De kaarten die ik had besteld zijn prachtig. Leuk verpakt met kleine extra's. Hier kom ik zeker nog eens terug!
Johan Vermeulen
Volledige tevredenheid.
Romy Van de bildt-Signer
Ze hebben prachtigste producten die altijd weer even mooi en met aandacht worden verpakt
Marieke Koopman
Ik heb het pakketje nog niet ontvangen…
Inmiddels is het pakketje - na 1,5 week- aangekomen, het heeft wat langer bij Post.nl gelegen. -
l Denekamp
Mijn pakje is nog niet aangekomen wat vervelend is ivm kraam visite zonder kado.
Inmiddels is het aangekomen en ben ik blij dat ik alsnog mijn kraam kado kan geven de eerst volgende keer als ik er weer heen ga.BedanktAntwoord van de SeizoenstafelHallo L.
Wat vervelend dat het pakket niet is aangekomen. Ik verzend normaal binnen 3 werkdagen en zie dat dit ook het geval is geweest bij jouw pakketje. Echter hangt het pakketje momenteel nog bij PostNL. Dit is helaas buiten mijn macht om.
Ik hoop dat het kraamcadeautje snel aankomt en alsnog goed wordt ontvangen.
Hartelijke groet,
Marloes -
Corinna de Regt
Prachtig ingepakt en goede service!
Luce
Tevreden over de aankoop en prettige communicatie..snelle levering!
S2
Prachtige kaarten, levering duurt wat lang en is wat kwetsbaar.
Nelly Demmer
Mooie dingen en snelle bezorging
Amanda
Snelle verzending, goed verpakt, nog een extraatje erbij, zeer vriendelijk en betrouwbaar