de Plotterie
Zoals bijvoorbeeld het personaliseren van cadeautjes, de inrichting van uw huis, auto's of allerlei andere artikelen.
Dan bent u bij de Plotterie aan het juiste adres!
Wij verkopen hiervoor de juiste machines en materialen, aan zowel (kleine) bedrijven als hobbyisten!
Neem snel een kijkje in onze gezellige webshop.
Maxime Dhont
Prima levering
San Janssen
Super helaas was het product niet op voorraad en moest ik hier zelf achteraan om te vragen waar de levering bleef. Al met al had ik hem pas een week later
Antwoord van de PlotterieBeste San,
Onze excuses hiervoor. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zo lang moet wachten op uw producten. We zullen hier in de toekomst beter op letten.
Team Plotterie -
Hoe beoordeel je de Plotterie?
Carlien Brons
Geweldige service! Direct antwoord op vragen per e-mail en deskundig advies. Toen het beoogde product uitverkocht bleek heb ik een ander vergelijkbaar product besteld. Daarna ontving een bericht dat het andere item op voorraad was en of ik die toch liever wilde. Super!! En snelle verzending!
Antwoord van de PlotterieBeste Carlien,
Hartelijk dank voor uw review. Dit stellen wij zeer op prijs.
Joke De snoo
Pakketje snel verzonden, netjes verpakt.
Antwoord van de PlotterieBeste Joke,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw review.
M
snelle levering. Alles keurig verpakt. Alleen is er geen track en trace code waardoor ik niet wist dat de laserprinter al geleverd was.
Antwoord van de PlotterieBeste M,
Waarschijnlijk is er iets mis gegaan met het verzenden van de T&T code want al onze zendingen zijn voorzien van T&T code welke naar de klant wordt gemaild. Wij zullen hier een nader onderzoek voor doen, onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u wel veel plezier aan uw bestelling gaat beleven en mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.
Bianca Bloemers Vos
Snelle levering. Gelukkig was de hittepers goed verpakt in de originele verpakking. Voor het milieu is een overdoos niet goed maar voor mijn gevoel had ik dat prettiger gevonden want er wordt voor behoorlijk met dozen gegooid.
Antwoord van de PlotterieBeste Bianca,
Hartelijk dank voor je review. Het is inderdaad zo dat de persen dermate goed verpakt zitten dat wij besloten hebben om er geen extra omdoos om te doen. Onze ervaring is dat, ondanks de soms brute behandeling van de vervoerders, de pers altijd heel aankomt.
Marian Volker
Dank jullie,wel voor de snelle levering
Antwoord van de PlotterieBeste Marian,
Hartelijk dan voor uw bestelling. En uw review. Dit stellen wij zeer op prijs.
Marianne
Supersnel geleverd, prima verpakt, uitstekend materiaal: ik kom zeker vaker bij de Plotterie terecht.
Antwoord van de PlotterieDank u wel voor uw lovende review! Wat gezellig dat u vaker bij ons komt winkelen!
Feest en kado.nl
Heel goede en snelle service, dankjewel!
Antwoord van de PlotterieDank u wel voor uw mooie review! Wij gaan een vreugde dansje doen.
Debby de Jonge
Goede service ! Geven goede hulp bij vragen & de levering is snel en netjes.
Antwoord van de PlotterieHartelijk dank voor uw lovende review! Hier worden we wel heel erg blij van!
Marian Radius
Weer super snel
Antwoord van de PlotterieHartelijk dank voor uw mooie review! Hier worden we ontzettend vrolijk van!
Larissa Lageweg
Het ligt snel klaar voor ophalen. Klein min puntje voorheen werd er op het plakketje bijv 3m geschreven dan wist ik welke flex dat was maar helaas deze keer had ik 2 verschillende flex in de zelfde kleur dus moet dan beide rollen afrollen om te kijken welke langer is en dus de gewone flex, gelukkig had ik 2 verschillende maten besteld🙈
Antwoord van de PlotterieHartelijk dank voor uw lovende recensie, ik zal uw opmerking terugkoppelen aan de inpakafdeling, dat maakt het wel zo duidelijk voor u :)
Selcuk Aksar
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, het artikel is besteld en vervolgens wordt het niet geleverd omdat het uitverkocht is, maar het wordt niet ook niet gemeld, een week later Kapotte doos ontvangen maar wel 600 euro betaald. En nu gebeld en gemaild, en nog steeds zijn ze niet bereikbaar.
Bespaar tijd door niet bij hun te bestellen. Ongelooflijk slechte organisatie.
Antwoord van de PlotterieBeste Selcuk Aksar,
Wat jammer dat u zo over ons denkt. Wij doen namelijk ontzettend ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden en/of op te lossen. Het klopt dat we telefonisch soms wat moeilijker bereikbaar zijn, excuses hiervoor. Echter wordt de mail altijd gelezen en beantwoord. U heeft gisteren tegen 5 uur een mail gestuurd welke ik vanmorgen onder ogen heb gehad en ook beantwoord. Helaas was dit een lege mail met een T&T code waar ik niets uit kon halen over een probleem of iets dergelijks. Ik heb deze mail vanmorgen ook gelijk beantwoord met de vraag wat er nu precies aan de hand is. Want als wij niet weten wat er aan de hand is kunnen wij dit ook niet oplossen. Wij zijn ook maar mensen en soms gaat er iets niet helemaal zoals u en ik wensen. Wij doen dan altijd wel ons uiterste best om het op te lossen. Maar dan moeten wij wel de kans krijgen.
Danique Kuijpers
Goede service en snel geleverd!
Antwoord van de PlotterieBeste Danique,
Fijn om te horen dat alles naar wens is. Dank u voor dit review.
Johan Mulder
Prettig gesprek, vragen beantwoord, inspiratie opgedaan rn bij toeval gewenste (grote) apparaat in huis. Blij naar huis.
Antwoord van de PlotterieBeste Johan,
Dit vinden wij fijn om te horen, dank u wel voor dit review.
rudy schouten
Snelle levering goede service
Antwoord van de PlotterieBeste Rudy,
Fijn om te horen, daar doen wij ons uiterste best voor. Dank je wel voor je review.
Agnes van Noord
Snelle levering en een top webshop met duidelijke uitleg onder het item
Antwoord van de PlotterieBete Agnes,
Fijn om te horen, dank u wel voor het review.
D
Snelle levering. Producten zoals verwacht en netjes verpakt.
Wel verzendkosten aan de hoge kant en jammer dat er een minimum bestel bedrag isAntwoord van de PlotterieDank u wel voor uw mooie review! Het klopt dat de prijzen voor verzending ontzettend gestegen zijn, helaas komen we daar niet onder uit om ook daarmee mee te gaan helaas.
Heel veel plezier met uw artikelen!
Hay Houben
Producten waren
Antwoord van de PlotterieBeste Hay,
Kunt u ons laten weten waarom u ons slechts 3 sterren heeft toebedeeld? Uw heeft de zin niet helemaal afgemaakt en zo weten wij niet hoe wij de service kunnen verbeteren zodat wij ons sterrenaandeel kunnen vergroten.
Liza
Zeer attent wat service betreft en aangenaam geprijst.
Antwoord van de PlotterieBeste Liza,
Hartelijk dank voor dit review. Wij stellen het zeer op prijs.
Team Plotterie