beukplanten.nl
Roy
Makkelijk besteld, volgens afspraak bezorgd, goed en stevig verpakt en hele goede kwaliteit
Noordam
Planten zijn snel geleverd en zagen er goed uit. Wij hadden het formaat 60-80 en het waren soms al flinke planten. Wij zijn zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding
Hoe beoordeel je beukplanten.nl?
Arthur
Levering kon al heel snel en was netjes en op tijd
Corine
Fijne communicatie, levering zoals afgesproken, mooie planten met goede wortels.
Jacques Beerlandt
Geleverd op beloofde datum, levering ideaal verpakt, mooie planten met vele wortels.
Duco van der Sluis
Ik ben erg blij met de boompjes, ze zien er prachtig uit! De levering was prima op tijd en ik had achteraf nog een vraag, die snel en goed beantwoord werd. Top service, bedankt!
Joost Oomen
Prima planten! Zelf opgehaald en dat ging goed! Ter plekke nog advies gehad! Zou zo weer daar bestellen!
Daniëlle
Levering was goed verzorgd.
Ine
goede communicatie, mooie planten
Joop
Duidelijke communicatie en een snelle correcte levering
RM Bode
Snelle en nette levering
Jan S.
Prachtig plantmateriaal !
Guido
Duidelijke communicatie, planten van uitstekende kwaliteit en goed verpakt afgeleverd op de aangegeven datum/tijd.
H.L. H
Top kwaliteit en prima service
Edwin van der Sande
Zeer netjes geholpen en heldere communicatie. De planten zien er goed uit. Nu mogen ze het zelf doen en laten zien dat ze flink kunnen groeien.
Krijn Warringa
Goede service bij bijzondere verzoeken, persoonlijk contact!
Donna
Hele goede service, bij vragen zijn ze altijd bereikbaar, en houden je op de hoogte. En een mooi product.
Gerard Tenniglo
Keurig op gevraagde datum bezorgd en op tijd
Planten zien er heel goed uit mooi geworteld en goed verpakt geleverd complimenten -
Renata Bogaert
mooie grote beukenplanten ,prijs kwaliteit super
Delphine Saive
Iets te laat geleverd maar perfecte opvolging en service na verkoop!