bella
Ada Ockhuisen
Snelle en correcte levering!
Sylvia Konings
Ging goed met alles
Hoe beoordeel je bella?
Willie
Mooie collectie. Snelle bezorging. Fijn meedenkend
Diana Van den Tol
Super fijn broekje. Mooie kwaliteit
Anita
Wederom een bestelling bij Bella gedaan. En.....echt weer Fantastisch geholpen. Het fijne hiervan is dat ze niet te beroerd zijn om goed met jou te overleggen, en eventuele maten op te meten en door te geven. Hierdoor ben ik weer goed geslaagd en super blij met mijn nieuwe kleding, echt een TOP winkel. Een aanrader voor alle dames!
Lia Groen
Snelle levering en leuk verpakt
Reny Bunt
Met zorg verpakt en een kaartje erbij top ,en mooi snel in huis prima dat zie je vandaag de dag niet meer ..
Marleen Mocking
Snelle levering, mooie kleding. Zit mooi en past goed.
Linda
Ik hou van deze winkel! Vriendelijke service, leuke kleding voor niet veel geld, snelle service en altijd zo gezellig verpakt! Dankjewel weer
linda van den Brink
Goede service en vriendelijk personeel
Marjolijn Marijnus
Een snelle
Myran
Snelle verzending, leuke kleding
M. Visser
Mooie items en heel vriendelijk en persoonlijk klantcontact. Zelfs als je online besteld!
Marielle Bins
Mijn bestelling werd heel snel geleverd, een netjes verpakt en er zat een kaart bij, heel leuk!
Ingrid Westgeest
Deze week weer een mooie witte blouce en leuke kleur coraal capri broek
Besteld bij Bella. Je word goed geholpen via de app . En online wordt ook snel geleverd . Ik ben altijd blij als de kleding van Bella binnen komt. -
Rianne Stoteler
Snelle service.
Cobi Schäffer-Kloet
Snel geleverd. Fijn telefonisch contact. Tevreden over de bestelling. Voor herhaling vatbaar. Kortom TOP!👍🏼
Cynthia Opstal
Leuke winkel, bestelling wordt snel verstuurd.
Dita Verhoek
Prima service, bestelling lag snel klaar
Jannie de Gruijter-Liewerink
Snelle levering, net verpakt .Voor herhaling vatbaar.