bebetos.nl
Rianne
Spoedige levering en mooie kwaliteit!
Eveline
Dit is al de tweede keer dat ik een kinderbadjas van Bebetos koop. Mooie kwaliteit, een heel persoonlijk kadootje voor ‘Princess Odette’ en binnen EEN dag (wel met extra snelle service) maar zo ontzettend snel- door de brievenbus. Geweldig!! Heel erg blij, bedankt! ❤️👍🏻
Hoe beoordeel je bebetos.nl?
Elly van Kampen
Alles prima in orde wat betreft het bestek. Op een paar vette vingerafdrukken na. Alleen ,ik , had het laten inpakken .Dat , was niet netjes gedaan. n.l. het bestek zat met de de verkeerde kant omhoog en het doosje was aan de binnenzijde en buitenzijde wazig. (plastic) Heb ik met een droge doek ,helder gemaakten oogde het meteen frisser. Gelukkig had ik het gecheckt voordat ik het weggaf. Achteraf is het inpakken, weggegooid geld geweest....Maar de ontvangers waren dolblij.🥰
Karima
Problemen worden verholpen.
Antwoord van bebetos.nlBeste Karima,
We hebben in de ochtend alleen 1 email van u gekregen, jhierop h eeft onze collega binnen 10 min een response geveven en de status hiervan bericht. Wellicht is deze in uw spambox ingekomen ?
Gr
Thijs
Bezorging duurt weken. Bezorgdatum wordt continu vooruitgeschoven.
Antwoord van bebetos.nlBeste Thijs,
We hebben uw bestellimng terug gekregen van POSTnl, we hebben u daarbij gebeld. Kunt u repons geven op onze email en uw adres controleren ? Wellicht in uw spambox ?
gr
Jesse Brinkman
Heb hier al voor de 3e keer iets besteld. Wij geven op verjaardagen alle kinderen een badjas en het begint een hype te worden. Wederom kwalitatief goed gemaakt en snel bezorgd. Wij komen hier wederom weer een keer aangezien wij een grote familie zijn.
Hans Blaak
Goed product perfecte service
Corine Broeders
Snel bericht dat levering klaar stond, maar vertraging door dhl. Jammer!
Simone Gordijn
Mooie badcape met naam gekocht. Hele snelle levering
Lientje ten Brinke
2x een bestelling ontvangen naar volle tevredenheid.
Rene
Kwaliteit van de bedrukking op gepersonaliseerde paspoorthoes was lachwekkend slecht. 1 letter zat al los toen ik het pakketje opende. Schandalig dat dit wordt verkocht!
Antwoord van bebetos.nlBeste Rene,
Wat vervelend, echter hebben we gevraagd voor foto's maar hebben geen response van u gekregen ?
gr
Floortje
Uitstekende service! Heb gevraagd of ze het extra snel konden verzenden, want ik was te laat met bestellen en het kwam de volgende dag al binnen! Kwaliteit ziet er goed uit.
Cherelle Wagemaker
Mooie tas, snelle levering. Opdruk naam ziet er ook mooi uit.
Guido Berntsen
mooi product en correct afgeleverd top.
Anita Reda
EW
Mooi artikel, snelle levering
Ina Mann
Ruime keuze
Willeke De Loos
Keurig verzorgt en snel geleverd
Corrie Den hartogh
Snelle levering. Mooi produkt
N B
Vroeg om het product in te pakken en dat verzoek werd netjes en kosteloos ingewilligd. Fijne service