badkamervoorjou
De perfecte badkamer. Wij helpen je graag. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zet de eerste stap naar je nieuwe droom badkamer.
8,7
Filter 310 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 193 met beschrijving

• Bob
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Marktconforme prijs, levering zoals verwacht.

• P de Vries
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Goede prijs, geen verzendkosten en snelle levering. Het ontbrak me even aan een track and trace.

• Hoe beoordeel je badkamervoorjou?

• Marcel Kersten

• Maarten P
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Goede prijs, prima contact en vlotte levering. Ging buitengewoon goed!

• Patrick Lems
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Super goed, snel en correct geholpen. Ik moest met spoed extra tegels hebben. Er werd fijn meegedacht en alles was uiteindelijk snel en op tijd geregeld.

• Danny Diederen
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Easy, kon het zo ophalen. Snel en makkelijk. Wat is er meer nodig.

• Een klant
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Ik ben zeer ontevreden over de service. Eén pakket tegels werd al later geleverd dan beloofd. Ondanks twee e-mails waarin werd bevestigd dat ze onderweg waren, bleek dit niet het geval. Uiteindelijk moest de opdrachtgever zelf contact opnemen met de importeur om te achterhalen waar de tegels bleven. Ook de levering van de andere tegels is volledig mislukt; er werd meegedeeld dat het nog zeker twee à drie weken zou duren. Dit is voor mij niet acceptabel.

Al met al een zeer slechte ervaring met zowel de communicatie als de levering.

• Cor Duineveld
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Snelle service. Zij hadden precies wat een andere badkamerwinkel niet heeft. Ik ben er perfect mee geholpen. Prima zo.

• Kees Hilhorst

Prima service

• Anita Borburgh

Topbedrijf
    Ze gaan werkelijk tot het uiterste
    Freek nogmaals bedankt voor jouw inzet
    Toppie

• Dirk

Next day delivery

• Judith Bijl

Goede service!

• JA
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Onprofessioneel bedrijf. Verschillende problemen met de bestelling, met de levering, bestelling geannuleerd zonder enige uitleg, ... Ik zou ze zeker niet aanbevelen.
    Overigens zijn de prijzen hoger dan bij andere bedrijven in de buurt.

• Soner Sari
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Altijd zeer betrokken met het bieden van een oplossing. Dank aan het gehele team.

• Chris
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Snel geleverd, past perfect. Precies wat ik nodig had

• Godelieve Van Assche-Boeckx

• Trudy Hasselbach

• CMA Bakker-Kleipool
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Duidelijke website en snelle service.

• Gooische Klus
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Leveringsdatum niet nagekomen. Daarna telefonisch contact gehad en de belofte gekregen dat het afgeleverd zou worden op een bepaalde datum. Niet nagekomen. Planning om zeep. Niemand bij het bedrijf weet van iets af. Verantwoordelijkheid wordt niet genomen, wel wordt er gewezen naar transporteurs en klanten. Wacht nog...

• Richard van Velzen
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Heb hier een mooie zwarte douchedrain besteld.

Bij vragen word er zeer snel en vriendelijk gereageerd. Ik was in de verbouwing door mijn eigen schuld een onderdeel kwijt geraakt, toen ik mailde of ik deze na kon bestellen vertelde ze mij dat ik deze kosteloos thuisgestuurd kreeg.

Top service, zeker een aanrader.