autismespeelgoed.nl
autismespeelgoed.nl heeft de leukste cadeaus per interesse geselecteerd zodat het de grootste kans heeft om in de smaak te vallen bij jouw kind!
Bij ons speelgoed leveren we voorbeeldkaarten, taal- en speltips die jouw kind helpen bij het leren spelen.
Jeanny
Tijdig en mooi ingepakt ontvangen met nog een gratis aardigheidje.
Anne-Marie
Ik had nijntje besteld en kwam 1 dag later al binnen, wat een mooie en leuke verrassing was dat het al netjes ingepakt was in Sinterklaaspapier en 2 vlaggetjes erbij, iets wat ik heel erg waardeer. Wat ook fijn was dat de "beschrijving" geplastificeerd was, ook een kleine info wat je als buitenstaander het beste kan doen (aangenomen trotse oom en tante van een 6 jarige jongen met autisme)
Antwoord van autismespeelgoed.nlBeste Anne-Marie,
Wat een fijne uitgebreide review! We wensen jullie veel speelplezier samen met neefje.
Groet en fijne sinterklaasavond!
David -
Hoe beoordeel je autismespeelgoed.nl?
Kelly
Super ontvangen , alles was netjes ingepakt voor sinterklaas
Antwoord van autismespeelgoed.nlGraag gedaan! Veel plezier met de Sint.
Anoniem
Prima! Fantastische service
Antwoord van autismespeelgoed.nlDankjewel voor jouw review!
Veel speelplezier gewenst!
Marja
Goede service, mooi speelgoed, snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt
Antwoord van autismespeelgoed.nlDankjewel Marja voor de complimenten.
Anna Verhofstadt
Geweldige service. Ontzettend leuk speelgoed
Antwoord van autismespeelgoed.nlFijn dat het speelgoed bevalt, Anna.
Annemieke Kroeze
Zocht een leuk kadootje voor een kindje met autisme wat aansluit bij zijn leeftijd en levensfase.
Het was een kadootje om het pakketje te mogen ontvangen. Het was super netjes verpakt en de sinterklaas raam stickers vielen direct in de smaak.
Zou hier zeker weer opnieuw een bestelling plaatsenAntwoord van autismespeelgoed.nlBedankt voor de complimenten Annemieke!
Leuk dat de Sinterklaasstickers gelijk in gebruik zijn genomen.
Tot de volgende keer!
E
Al een paar keer besteld en iedere keer weer een succes.
Antwoord van autismespeelgoed.nlWelkom terug! Fijn dat je vaste klant van ons bent.
Thea Coolen
Goede en snelle afhandeling
Antwoord van autismespeelgoed.nlHallo Thea,
Dankjewel voor jouw review.
Caroline
Mooi speelgoed! Vlotte levering en ook nog mooi ingepakt, kortom succes cadeau. -
krokus heidebrink
Prima service, leuk dat er bij het speelgoed ook een geplastificeerde kaart met tips en adviezen zat. En mooi ingepakt, top!
Droomboom
Zoals altijd weer heel passend leermateriaal voor de Droomboomkinderen!
Antwoord van autismespeelgoed.nlBedankt voor de complimenten. Veel speelplezier met de Droomboomkinderen.
Dejanee Yazici
Hele goede service. Gevraagd of het ingepakt kon worden dit is gebeurd! Erg mooi kwalitatief speelgoed. De verpakking was alleen een beetje uit zijn vorm. Niet heel storend maar wel zichtbaar. Al met al erg leuke online shop. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Antwoord van autismespeelgoed.nlBeste Dejanee,
Oeps, excuus dat het verpakking wat uit vorm was. Soms zijn het lastige vormen om in te pakken. Dat gaan we vast ook nog leren.
Bedankt voor jouw complimenten en heeft veel speelplezier gewenst!
David Cardinaels
Top service en snelle verzending
Antwoord van autismespeelgoed.nlDankjewel voor de complimenten David!
Renee
Duidelijke beschrijving van de speeltips. Alles was netjes verpakt en het speelgoed zelfs als cadeau ingepakt!
Ronald Hombroek
Helemaal top
Herma van Impelen
Wat een mooie zorgvuldig gemaakt pakketjes met match voorwerpen. Foto's en voorwerpen. Met een hele goede begeleiding/speladvies erbij. Super fijn!
Patricia Koedijker
Snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt!
Lia Terpstra
netjes en snel geleverd
Judy
snel besteld, snel geleverd en naar wens.
Ook geweldig speelgoed voor niet autistische kinderen. Top!Antwoord van autismespeelgoed.nlHallo Judy,
Dank je wel voor jouw complimenten. En inderdaad, al ons speelgoed is ook geschikt voor kinderen zonder autisme.
David