Zwartzaadolie.nl
Rosine Hoeben-Verboven
Hele goede olie en snelle levering.
Antwoord van Zwartzaadolie.nlBeste Rosine,
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Ik waardeer dit enorm.
De flessen worden inderdaad standaard in PET-flessen afgevuld die speciaal voor ons zijn geproduceerd. Deze flesjes zijn helemaal BPA-vrij. Mocht je het willen, kan ik je een verklaring sturen van het bedrijf dat ze voor ons produceert. Naast het feit dat ze BPA-vrij zijn, zijn de flessen ook amberkleurig, zodat ze beschermen tegen de schadelijke invloed van zonlicht. Daarnaast zijn ze plat genoeg om door de brievenbus te passen, wat ons in staat stelt om de verzending gratis aan te bieden.
Sommige klanten geven toch de voorkeur aan glazen flessen. Voor een meerprijs van €1 per 100 ml en €3 verzendkosten kunnen we de flessen voor je in amberkleurig glas leveren. Je kunt je bestelling via e-mail of WhatsApp (0687501256) doorgeven, en ik zal deze dan handmatig voor je verwerken.
Ik wens je veel gezondheid toe Rosine!
Groetjes, Youssef -
Maria
Snelle levering en prima kwaliteit
Antwoord van Zwartzaadolie.nlHoi Maria, Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik waardeer het enorm. Heel veel gezondheid toegewenst Maria! Groetjes Youssef
Hoe beoordeel je Zwartzaadolie.nl?
Willy Reusen
snelle levering
Jolanda
Goeie service, heldere en vriendelijke communicatie en correcte levering
Anneke
Snelle levering, goed product! Heel tevreden 😊
Saskia Smolders-Stel
Goede levering goed verpakt en mooie boodschap. Bij deze ook bedankt voor dit mooie zuivere product.
Wouter Van Mol
Erg duidelijke website. Snelle en correcte levering. Over het product zelf kan ik nog geen ervaring schrijven,
Ellen
Heel goed product en een fijn contact met Youssef! Ook niet onbelangrijk 🤗
Coen Verhoeven
Snelle levering. Leuke en duidelijke uitleg. Kaartje erbij van de productiedatum. Kortom: keurig verzorgd!
Renata Bakker
Puur zuivere producten met zeer snelle levering. Snelle en goede contact via de mail.
Jose van der Most
Mooie en duidelijke website met veel informatie. Product is handig verpakt (brievenbus pakketje) en ziet er goed uit. Smaak is lekker. Alles is met liefde en aandacht verzorgd. Aanrader!
JJC van Wezel
Duurde vrij lang voor het brievenbuspakje binnen was. Kerstdrukte is hier als excuus wel aanvaardbaar. Minder vind ik het plastic flesje. Had liever glas gehad.
Antwoord van Zwartzaadolie.nlGoedemorgen! Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik waardeer het enorm. In de decembermaand is er inderdaad wat meer vertraging bij Postnl, mijn excuus hiervoor en dank voor je begrip.
De flesjes worden inderdaad standaard afgevuld in PET flesjes die speciaal voor ons zijn geproduceerd. Deze flesjes zijn echter BPA vrij. Je kunt mij een mailtje sturen voor het statement van het bedrijf dat de flesjes voor ons produceert. Naast dat de flesjes BPA vrij zijn, zijn ze ook amberkleurig zodat zonlicht de kwaliteit niet negatief kan beinvloeden. Tenslotte zijn de flesjes platgenoeg zodat ze door de brievenbus passen. Dit voordeel rekenen we uiteraard door naar de klant waardoor we het gratis kunnen verzenden. Sommige klanten hebben toch liever glas. Voor een meerprijs van €1 per 100 ml en €3 verzendkosten wordt het voor je afgevuld in amberkleurig glas. Je kunt je bestelling dan via de e-mail (of whatsapp: 0687501256) doorgeven waarna ik het handmatig voor je verwerk. Heel veel gezondheid toegewenst! Groetjes Youssef -
patty
Goeie service. Werd snel bezorgd.
Aisha Gatoen Goelamhoesein
Betrouwbare website, gezonde producten: een echte aanrader voor je gezondheid.
Louise Muilwijk
Mooi product, goed verzorgd en duidelijk met liefde gemaakt.
Gerda Hof
Snel geleverd en netjes.
Monique Backes
jammer, dat het in plastic is gegoten. Glas is beter. Moet het allemaal nog uitproberen.
Antwoord van Zwartzaadolie.nlBeste Monique,
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Ik waardeer dit enorm.
De flessen worden inderdaad standaard in PET-flessen afgevuld die speciaal voor ons zijn gemaakt. Deze flessen zijn helemaal BPA-vrij. Mocht je het willen, kan ik je een verklaring sturen van het bedrijf dat ze voor ons produceert. Naast het feit dat ze BPA-vrij zijn, zijn de flessen ook amberkleurig, zodat ze beschermd zijn tegen de schadelijke invloed van zonlicht. Daarnaast zijn ze plat genoeg om door de brievenbus te passen, wat ons in staat stelt om de verzending gratis aan te bieden.
Ik wens je veel gezondheid toe Monique!
Groetjes, Youssef -
Britt Reulink
Razendsnelle levering door de brievenbus (2 flesjes zwartzaadolie). Dat was de afspraak toen ik bestelde en die werd exact nagekomen. Wat een verademing.
Rinus Swijnenburg
Goede kwaliteit, foute plastic flesje, dat hoort in een donkerglas.
Antwoord van Zwartzaadolie.nlHoi Rinus, Hartelijk dank voor de beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit. Ik waardeer het enorm.
De flesjes worden inderdaad standaard afgevuld in PET flesjes die speciaal voor ons zijn geproduceerd. Deze flesjes zijn echter BPA vrij. Je kunt mij een mailtje sturen voor de statement van het bedrijf dat de flesjes voor ons produceert. Naast dat de flesjes BPA vrij zijn, zijn ze ook amberkleurig zodat zonlicht de kwaliteit niet negatief kan beinvloeden. Tenslotte zijn de flesjes platgenoeg zodat ze door de brievenbus passen. Dit voordeel rekenen we uiteraard door naar de klant waardoor we het gratis kunnen verzenden.
Heel veel gezondheid toegewenst Rinus!
Groetjes Youssef -
Mariska Ploeger
Snelle, correcte levering. Jammer dat het flesje van plastic is.
Antwoord van Zwartzaadolie.nlHallo Mariska,
Bedankt voor je beoordeling, ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de levering! Ik stel het zeer op prijs.
De flesjes worden inderdaad standaard geleverd in PET-flessen die speciaal voor ons zijn geproduceerd. Deze zijn echter volledig BPA-vrij. Als je wilt, kan ik je een verklaring sturen van het bedrijf dat de flessen voor ons maakt. Naast dat de flessen BPA-vrij zijn, hebben ze een amberkleurige tint, waardoor zonlicht geen negatieve invloed heeft op de kwaliteit. Bovendien zijn de flessen plat genoeg om door de brievenbus te passen. Dit voordeel nemen we mee in de uiteindelijke prijs, zodat we gratis kunnen verzenden.
Sommige klanten geven toch de voorkeur aan glazen flessen. Voor een toeslag van €1 per 100 ml en €3 verzendkosten kunnen we de flessen voor je in amberkleurig glas afvullen. Je kunt je bestelling dan via e-mail (of WhatsApp: 0687501256) doorgeven.
Ik wens je veel gezondheid toe, Mariska!
Vriendelijke groet,
Youssef