Zorgbroeder | Passie voor zorghulpmiddelen
Welkom bij Zorgbroeder: de online winkel voor zorghulpmiddelen! Wij hebben voor u het grootste aanbod rollators, scootmobielen en rolstoelen geselecteerd. Zo kunt u bij ons terecht voor een lichtgewicht rollator, goedkope rollator, design rollator, rollator met een afsluitbare tas, ANWB rollator, carbon rollator en nog veel meer! Al onze zorghulpmiddelen worden uit eigen voorraad geleverd.
Wat maakt Zorgbroeder.nl bijzonder? Dat vertellen we u graag wij hebben namelijk een 100% tevredenheidsgarantie en daar zijn we best trots op! Ook kunt u gemakkelijk persoonlijk advies vragen aan 1 van onze rollator specialisten.
Wat ons uniek maakt is dat wij ons in de jaren hebben gespecialiseerd in rollators en scootmobielen. Zo bent u verzekerd van goed advies! Liever een rollator persoonlijk uitproberen? Geen probleem: op afspraak zijn wij geopend en kunt u de rollators met eigen ogen bekijken en een test wandeling maken.
Zorgbroeder.nl is trotse dealer van Drive Medical | Vermeiren | Topro Rollators | Trust Care | Multimotion | Saljol
De zekerheden van https://www.zorgbroeder.nl
9,8
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- btw
- NL001523878B98
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.