Zoolac.nl
De beste producten voor optimale hygiëne en darmgezondheid bij alle huisdieren.
Probiotica, voedingssupplementen en verzorgingsproducten.
Kwalitatief hoogwaardig voer voor honden katten.
Sigrid
Service good
Antwoord van Zoolac.nlGood morning, Sigrid,
Thank you for your positive review! We are glad to hear that you are satisfied with the service from Zoolac.nl. We hope to assist you again soon! Of course, we are always happy to help with any questions you may have.
U. H.
Schnelle Lieferung, gute Preise
Antwoord van Zoolac.nlGuten Morgen Herr/Frau U.H.,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung unserer Produkte und deren Preisen so zufrieden sind.
Wir würden uns freuen, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen – selbstverständlich werden wir auch dann unser Bestes geben, um Ihre Bestellung zügig zu bearbeiten.
Für Fragen stehen wir Ihnen natürlich jederzeit gerne zur Verfügung.
Ihr Team von Zoolac.nl -
Hoe beoordeel je Zoolac.nl?
Dirk Hebold
Alles bestens. Schnelle Lieferung
Antwoord van Zoolac.nlGuten Nachmittag Herr Hebold,
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war und die Lieferung schnell erfolgte. Wir hoffen, Ihnen auch in Zukunft wieder behilflich sein zu dürfen!
Für Fragen stehen wir Ihnen selbstverständlich jederzeit gerne zur Verfügung.
Sabrina S
Meine erste Bestellung
Antwoord van Zoolac.nlGuten Nachmittag Frau S.,
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Wir gehen davon aus, dass die PetPaste Ihren Erwartungen entsprechen wird. Wir hoffen, dass sie Ihrem Haustier gut helfen wird. Es freut uns auch, dass der Rest des Prozesses schnell und unkompliziert ablief. Wir freuen uns auf ein nächstes Mal und werden auch dann unser Bestes tun, um Ihre Bestellung zu Ihrer vollen Zufriedenheit zu bearbeiten.
Sollten Sie noch Fragen haben, stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung!
T van der Ent
Keurig geleverd.
Antwoord van Zoolac.nlGoedemorgen heer, mevrouw Van der Ent,
Bedankt voor uw mooie beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in Zoolac.nl. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en de levering daarvan.
Graag zien we u een volgende keer weer bij onze webshop terugkomen om ook dan uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Klaas Liezenga
Supersnelle levering en uitstekend voer
Antwoord van Zoolac.nlGoedemorgen heer Liezenga,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in onze webshop. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze Zoolicious hondenbrokken en de snelle levering daarvan. Ik neem aan dat uw hond dat helemaal met u eens is 😉🐶.
Graag zien we u ook een volgende keer weer bij ons terug komen, ook dan zullen we weer alles in het werk stellen uw bestelling naar volle tevredenheid voor u te verwerken.
Hennie
Mooie prijzen, goede service, makkelijk zelf te doen, enige suggestie is dat ik in eerste instantie niet wist hoe ik de "buffer houder" rechtop moest zetten. Oplossing met schaar gat in het dichte doosje gemaakt.
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag Hennie,
Bedankt voor je prachtige beoordeling via WebwinkelKeur en voor je vertrouwen in Zoolac.nl. Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Giardia-test en het gebruik hiervan. Misschien inderdaad een idee om iets met een "houdertje" voor de buffer te doen 👍🏼.
Graag zien we je een volgende keer weer bij onze webshop terugkomen, ook dan zullen wij ons best doen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Jef Gielen
Snelle levering , overzichtelijk
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag heer Gielen,
Bedankt voor uw mooie beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in onze webshop. Hopelijk bent u na het gebruik van het wormmiddel voor vogels nog steeds enthousiast.
Graag zien we u een volgende keer weer bij ons terugkomen, ook dan zullen wij ons best doen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Marion Visser
Snelle levering en prima product
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Visser,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling en voor uw vertrouwen in onze webshop Zoolac.nl. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze webshop en de producten die we aanbieden.
Graag zien we u een volgende keer weer bij ons terugkomen om ook dan uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Jutta Bubbich
.....
Wil Hendriksen
Super.!!!!
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag heer Hendriksen,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in Zoolac.nl. Fijn om te horen dat uw teckel dankzij de DermaHex eindelijk verlost is van zijn huid/vachtproblemen.
Graag zien we u ook de volgende keer weer bij ons terugkomen, ook dan zullen wij alles in het werk stellen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Lot Tinga
Snelle service
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Tinga,
Bedankt voor uw mooie beoordeling over onze webshop Zoolac.nl. Fijn om te horen dat uw katten onze AddOne lever zo lekker vinden. Twee van mijn drie katten zijn er ook helemaal zot op 😉. Graag zien we u een volgende keer weer bij ons terugkomen om ook dan uw bestelling naar uw volle tevredenheid voor u te verwerken.
Ronald Jeffrey
We received the package well wrapped and arrived with in 2 days of ordering. Very pleased with the whole service from ordering to delivery. Thank you
Antwoord van Zoolac.nlGood morning, Mr. Jeffrey,
Thank you for your positive review! We are very happy to hear that you are satisfied with our service and products. Your feedback means a lot to us. We look forward to serving you again in the future! If you have any questions, we are, of course, always happy to assist you.
Anna Slavina
Super
Antwoord van Zoolac.nlGood morning, Mrs. Slavina,
Thank you for your positive review! We are pleased to hear that you are so satisfied with our products and the delivery service. Your feedback means a lot to us. We look forward to serving you again in the future!
If you have any questions, we are, of course, always happy to assist you.
Miranda bakermans
Na vertraging en verwarring vd bezorgdienst. Hebben ze direct nieuwe gestuurd. Uiteindelijk twee tubes binnen en ook dit is superfijn opgelost.
nathalie boyer
parfait nous est très sur ce site je recommande
Antwoord van Zoolac.nlBonjour Mme Boyer,
Merci pour votre avis positif ! Nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes si satisfaite de nos produits et de notre service de livraison. Votre avis signifie beaucoup pour nous. Nous sommes impatients de pouvoir vous servir à nouveau à l'avenir ! Si vous avez des questions, nous sommes bien entendu toujours à votre disposition.
Cordialement,
L’équipe Zoolac.nl -
Frank Plück
Very good
Antwoord van Zoolac.nlGood morning, Mr. Plück,
Thank you for your positive review! We are very happy to hear that you are so satisfied with our service and products. Your feedback means a lot to us. We look forward to serving you again in the future!
If you have any questions, we are, of course, always happy to assist you.
Annelies
Goede service, prijs en kwaliteit
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag Annelies,
Bedankt voor je prachtige beoordeling via WebwinkelKeur en voor je vertrouwen in Zoolac.nl. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering daarvan.
Graag zien we je een volgende keer weer bij ons terugkomen om ook dan je bestelling met zorg voor je te verwerken.
Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we ook daarvoor natuurlijk graag voor je klaar.
JJC Vervoort
prima
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag heer, mevrouw Vervoort,
Bedankt voor uw mooie beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in Zoolac.nl. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop.
Marion
Goed geholpen, zoals altijd!
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag Marion,
Bedankt voor je prachtige beoordeling via WebwinkelKeur. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering daarvan.
Graag zien we je een volgende keer weer bij ons terugkomen, ook dan zullen wij weer ons best doen jouw bestelling met zorg voor je te verwerken.
Ook voor vragen staan we uiteraard heel graag voor je klaar.
Team Zoolac.nl