ZonnepanelenSuper
Kijk snel op onze webshop en bestel direct uw doe-het-zelf pakket!
Michel
Goed advies en denkt goed mee.
Martijn
Komen na wat ze beloven, snelle service en je wordt op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Goede cellen, echte kwaliteit! Kortom voor nu tevreden.
Hoe beoordeel je ZonnepanelenSuper?
Meindert Kramer
Vriendelijke klantenservice. Goed advies en meedenkend
Stefan De Vocht
Snelle en correcte levering, goede service
Andre v
Levering netjes op tijd thuis, precies zoals verwacht. In de doos zat ook nog een mooi gratis pen !!@
René Amiabel
Prima & duidelijk
Jeroen Pieterse
Goede service en snelle complete leveren
Chris
Goed geholpen en te woord gestaan.
Paul Iven
Goede service. Vriendelijk Snel
Kunde aus Deutschland
good shop
Ray Slot
Prima service van gedegen materiaal voor een goede prijs. Ook met de klant meedenken in het advies.
Rob Pauw
Snelle reactie op mijn vragen, zeer vriendelijk en een snelle levering.
Stan
Veel kennis van zaken. Goede prijzen.
Wouter Bosch
Snel contact, goed advies, meedenken, lage prijs, volgende dag in huis!
Rolf Scharf
Goed en geduldig professioneel advies, snelle reactie en levering.goed bezig.
Roland Verheijden
Moest zelf status navragen om op de hoogte te blijven aangezien ik van hen geen updates kreeg terwijl mijn bestelling veel langer op zich liet wachten dan oorspronkeijk aangegeven.
Antwoord van ZonnepanelenSuperHelaas werden je bestelde materialen om onduidelijke redenen door de douane vastgehouden. Alhoewel het wat langer duurde, waren we je zeker niet vergeten! We hebben dagelijks navraag gedaan over je bestelling. Onze excuses voor de vertraging en we zullen nóg meer ons best doen om tijdig te leveren en je op de hoogte te houden van (het gebrek aan) voortgang.
Ben
Zeer goede ondersteuning en scherpe prijs. Ook de ondersteuning bij de verzending super.
Jan De Waal
mooie prijzen, en deskundige hulp
Jos
In overleg met Toby de juiste set samengesteld voor vervanging/uitbreiding van de huidige installatie. Levering was keurig verpakt en op de afgesproken leverdatum geleverd. Inhoudelijk was alles ook aanwezig.
Ben zeer tevreden met de adviezen van Zonnepanelensuper en zal dit bedrijf bij anderen dan ook aanraden. -
T Hagamen
Snelle levering voor golfplaat daksysteem