Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!
Ons 1e punt aandacht bent u zowel als klant en natuurlijk de kwaliteit van onze prachtige producten! Ook zijn wij continu voor u als klant opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires.
Hebben wij het niet dan gaan zij het voor u als klant zoeken.
Persoonlijkheid staat bij ons ook zeer centraal, wij komen persoonlijk onze producten bij u afleveren op de u tijd en gaan pas weg als u tevreden bent!
Bent u opzoek naar iets speciaals en wij hebben het niet dan gaan wij vrijblijvend het voor u als klant zoeken.
Ons motto is niet voor niets 'Maak van je Tuin je Huiskamer'!
wim Adams
Na het plaatsen van de zuil bleek de bovenzijde zonder belasting hol te zijn waardoor er water op staal , zonder er wat was op geplaatst. Ik had anders verwacht een vlakke plaat , goed belast baar ?
Josée
De naservice was geweldig. Spijtig dat het artikel niet voldeed. Maar dat was niet hun fout.
Hoe beoordeel je Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!?
Richard
Goede service. Pakketje was even zoek maar snel weer gevonden en opnieuw verstuurd. Dank je Peter
Heimen
Fijn contact met de eigenaar. Snelle en correcte levering.
Tim Hooijmans
Antwoord van Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!Dank je voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de cortenstaal houtopslag!
Wesley de Blij
Snelle service, mooi product
Paul
Product is goed. Nu nog aanbrengen op de meubels
Dorothe
Snelle levering, geen verzendkosten
Astrid Zaat
Goeie snelle seevice
Yvonne
Erg vriendelijke ondernemer, behulpzaam bij vragen en snelle levering. Zeer betrouwbaar!
Jose
Goede reactie op vragen, goede service en snel geleverd
Hans
Duidelijke website goede aanbiedingen scherp in prijs snelle levering kortom een uitstekende webshop
Evelien
Zeer mooi product!
Vd Sluis
Goede services En snele reactie
Pieter Gettemans
Zeer goede en vlotte service . Snelle reacties op mailberichten .Komen afspraken na. Goede dienst na verkoop . Volgens mij zeer betrouwbare firma.
Tom
Ziet er goed uit.