Zilte Zusjes
Zilte Zusjes, de online conceptstore voor bewust opgroeiende gezinnen! Van barnsteen sieraden en natuurlijke verzorgingsproducten tot open einde speelgoed
9,7
Filter 962 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 518 met beschrijving

• Lisanne De Roo
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Bestelling is snel klaargemaakt. 's avonds laat besteld en het kon de volgende ochtend al opgehaald worden in de shop, heel fijn.

• Lia Van der krans

Snel bezorgd....mooie kwaliteit

• Hoe beoordeel je Zilte Zusjes?

• Sanne Meijers Schroen
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Perfecte services en goede producten.

• Alida Dijkstra
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Snelle levering. Keurig verpakt!

• C. Koops
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Snelle levering en goed verpakt. Zou het zeker aanraden!

• Mandy Q
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Armbandjes snel bezorgd en mooi verpakt, dankjewel ✨

• Mandy Jongejans
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Goede service en geweldige producten

• Anja Jansen
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Snelle levering en ook de mail werd snel beantwoordt. En ook nog leuk ingepakt.

• Lianne Uythof

Zilte

• Melinde Helfferich
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Korting werd niet meer verrekend. Nu moet ik het pakketje terug sturen en weer opnieuw aanschaffen, wat niet zo milieuvriendelijk is.

• Laura Strikers
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Mooie armbandjes. Netjes geleverd.

• Rebecca
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Op Instagram via een gesponsorde post stond dat er al een black friday was bij Zilte Zusjes van 15% korting. Potentiële klanten die zilte zusjes dus niet volgen zijn eerder op de hoogte van de korting dan de vaste volgers op Instagram en de klanten die de nieuwsbrief ontvangen.

Vervolgens is er geen mogelijkheid om op de geplaatste bestelling van 22/11 (zonder de black friday korting die op dat moment dus blijkbaar al werkte!!!), de korting te verrekenen of anderszins tegemoet te komen. Ikzelf heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief en daardoor 10% korting kunnen krijgen, als ik dat niet had gedaan had ik gewoon de volle prijs moeten betalen zonder enige compensatie met een black friday deal die al wel beschikbaar was als coupon.

Overigens geen fijne communicatie met de eigenaresse over de feedback die ik met haar heb gedeeld. Zij zat heel erg te jammeren over dat ik een slechte review had geplaatst. Ik had daarop mijn review verwijderd. Toch sneu een kleine ondernemer. Ik had mijn reactie verwijderd. Vervolgens geen dank je wel voor de moeite of iets. Erg jammer, gemiste kans! Ik had daarop gevraagd of ik mijn bestelling kon retourneren met een retourlabel, maar deze zijn voor eigen kosten. Nou ik vind de manier waarop dit allemaal gaat zo onprofessioneel dat ik toch heb besloten deze review te plaatsen. Zoals de eigenaresse reageert op mijn review, zegt genoeg over de manier van hoe zij met haar klanten omgaat. Ik bestel hier in ieder geval niet meer.

De manier waarop de eigenaresse communiceert is heel erg klantonvriendelijk.

Antwoord van Zilte Zusjes

Beste Rebecca,

Wat een vervelende review! Zoals ik aangaf per mail gaat de black friday korting pas 25 november in. Je hebt besteld op 21 november. Deze order heb je ook met korting besteld., maar met 10% ipv 15%. Deze kortingen zijn niet samen te gebruiken en kortingen werken helaas niet met terugwerkende kracht.

Als reactie hierop wil je je order gratis retourneren omdat je anders een slechte review plaatst. Hopelijk lucht het op!

Veel liefs, Isabel

• Joanne Vredenbregt
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Blij met de producten. Het doet zn werk en mn zoontje is erg snel van de plekjes af.
    'S ochtends een bericht gestuurd via insta, nagenoeg direct antwoord op mijn vraag.

• Alida

Snelle levering!

• Mandy
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Mooie producten! Super mooi ingepakt en goed verzonden!

• Dorien De Hamer
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Helemaal blij met de Sheabutter. Makkelijk besteld en afhalen in de winkel was ideaal.

• Wim van der Hum
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Mooi en leuk product (knikkerbaan). Wel prijzig, maar daar kunnen deze Zilte Zusjes (waarschijnlijk) niets aan doen. Door een interessante kortingcode was het voor ons nog net binnen het Sint budget. Snelle levering.

• Christine Kooij
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Acht dagen geleden besteld en nog niet ontvangen

Antwoord van Zilte Zusjes

Zulke reviews maken mij zo enorm verdrietig. Ik run Zilte Zusjes helemaal alleen en heb dus geen heel team om in te pakken oid.

Nu zie ik dat je een pre order ( nabestelling) hebt geplaatst. Deze werden inderdaad later verzonden. Ik ben afgelopen dagen 24/7 bezig geweest met alles inpakken en wanneer je een mailtje had gestuurd met de vraag waar je pakketje bleef had ik dat voor je kunnen uitleggen. Heb je op de t&t al gezien dat hij al vanaf vrijdag onderweg is?
    Het is de drukste tijd van het jaar…

• Faydh
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Snelle levering en reactie op vraag van mij. Prachtig ingepakt!

• Sabine
    Geverifieerde klant van Zilte Zusjes

Duidelijke omschrijving van het product, goed werkende website en mijn bestelling was snel in huis. Onze kindjes moeten alleen nog even wachten tot ze de speelgoed als kadootje open mogen maken. Zelf heb ik het wel vast even uitgeprobeerd :D .