Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer
Agi
Snelle levering en als je nog een vraag hebt: fijne service!
Janny Stevens
Zorgvuldige levering van prachtige producten en kloppende bezorgingsinformatie. Super.
Hoe beoordeel je Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer?
Grady Romein
Snelle levering, fijn product -
Arets
Alles geheel naar wens! Met dank!
Tineke Bosman
Doosje met zeepjes ziet er heel leuk uit en zodra je het openmaakt…ruikt het fantastisch!
A.J. ten Napel
Prima!!
Trudi
De Aleppo shampoo bar ruikt zo overweldigend lekker en maakt het haar heerlijk zacht. Fantastish ...
Anneke van de Kamp
Prima producten. Goed en eerlijk. De verpakking en snelheid van leveren is ook heel goed. Een feestje om mijn pakket open te maken.
Monique
Marcel stelt nooit, maar dan ook nooit teleur. Geweldig service. Alles op orde. Fijn assortiment.
Evelyn
Zeer fijne producten, goede prijs, snel geleverd!
Esje
Snelle levering en mooi assortiment!
Yvonne Schouten
Fantastische service! Ik kreeg per ongeluk een verkeerd artikel, na melding ontving ik de volgende dag al het juiste artikel! Het verkeerd geleverde mocht ik behouden
Van asten
Fijne producten, duidelijke website en snelle levering. Alles top
f. gooskens
in sinterklaastijd op tijd geleverd. verpakkingsmateriaal zonder plastic (alleen plakband). leuk cadeautje voor de kinderen: allemaal een eigen zeepblok
Petra
Geweldige service, voor schaaltje dat kapot was aangekomen werd meteen een nieuwe gestuurd.
Cath Koevoets
Behulpzaam personeel en vlotte levering.
Yvonne
Al sinds jaren erg tevreden met Zepig.nl, fijne natuurlijke producten, klantvriendelijke service, snelle levering, je producten zorgvuldig verpakt.
Lia
Mooi aanbod, gemakkelijk bestellen en afrekenen, supersnel bezorgd en de bestelde producten bevallen mij prima!
Marjan
Bijzonder mooi assortiment en erg snelle en goede klantenservice (Marcel :-))
J.C.
Fantastische zepen en shampoos, zacht en verzorgend. Keurig verpakt en verzonden.