Zenful
Welkom bij Zenful.
Zenful staat voor passie en toewijding aan een evenwichtig, gezond en ontspannen leven. Ontdek de geheime sleutel tot de balans in jouw leven. Met Zenful ontstaat er een ontspanning in jouw geest. De alledaagse hectiek verdwijnt en krijg jouw hernieuwde energie. Je stress neemt af en er ontstaat een nieuwe emotionele bewustwording. Geniet steeds opnieuw van jouw herwonnen kracht door de Zenful geuren van de zacht en intens ruikende etherische oliën. De oliën die al duizenden jaren mensen ondersteunen in hun gevoel. De geuren die je terugbrengen naar de mooie momenten in jouw leven. Beleef een optimistischer, liefdevoller en gelukkiger bewustzijn. Zenful heeft alles voor aromatherapie, aroma diffuser en etherische olie in het assortiment. Ontdek nu de wereld van Zenful en creëer jouw Zenful lifestyle!
R.G Schippers
Snel en netjes verpakt
Hans Koenders
Goede webshop, veel keus in lekkere reukjes, netjes geleverd. Wel een vergrootglas nodig om de beschrijvingen van de Zen Diffusors te kunnen lezen! Maar verder tevreden tot nu toe. Mijn eerste contact met Zen!
Hoe beoordeel je Zenful?
Iris Beerden
Ik heb mijn product niet ontvangen en ook geen info over wanneer wel.
Antwoord van ZenfulHey Iris,
Excuses voor het ongemak. Zou je ons een mail kunnen sturen naar info@myzenful.nl dan regelen we het direct.
Met warme groet,
Zenful -
Remí Klinkum
Reageert niet op whatsapp chat, een vraag over de bestelling voor alsnog geen reactie. We gaan eens bekijken of mailen/ bellen resultaat oplevert. De bestelling is binnen gekomen alles is goed gekomen na wat e-mail uitwisseling. Dank
Annet
Mooie prijzen en een goede service
Esmeralda Beazar
Ik heb op een andre website hetzelfde product gezien aan de helft van de prijs.
Gerard
Fijne site, prijzen zijn niet echt goedkoop maar wel van goede kwaliteit.
Annelique
Snel antwoord op vragen. Netjes verpakt en redelijk op tijd ontvangen. Mooi product.
nadia willems
mooie aanbieding als kerstcadeau te geven
Leo
Super snel. Mooi verpakt.
Prachtig product, zeer stijlvol.
Zeer tevreden. -
BC van Leeuwen
Makkelijk besteld, zeer goed verpakt en heerlijk in gebruik!
Sipke van der Meulen
hele goeie aroma's snel geleverd
Dorien
Ik vind de service heel plezierig en persoonlijk hartelijk dank .
Jo-An Witte
Goede snelle service
Maja Kuzee
Leuke shop. Genoeg keuze. Snelle levering en heel goed verpakt.
Hans Manshanden
Product voldoet volledig aan mijn verwachting. Zorgvuldige verzending.
Sandra Kerckhaert
Snelle levering en goed verpakt
Eddy Baelemans
Zeer snelle levering en heel goede producten.
Maurice Timmermans
Goede service, snelle levering, mooi product
Marco
Mooie nebulizer en super stil. In vergelijking met diffusers met water is deze zeer stil en de geur blijft fris. Bij diffusers wil het nog wel eens te sterk gaan ruiken naarmate het water minder wordt. Ik heb meteen nog een nebulizer gekocht. Correcte levering en in een mooie doos verpakt.