Zen by Zen
Erwin
Goede service en mooie producten!
Antwoord van Zen by ZenBeste Erwin,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en voor nu een prettige dag gewenst!
Kirsten
Twee heerlijk ruikende roomsprays besteld. De geurbeleving draagt bij aan een ontspannen avond op de bank.
Antwoord van Zen by ZenBeste Kirsten,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over het gebruik van de roomsprays en dat ze bijdragen aan een ontspannen avondje op de ban. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya -
Hoe beoordeel je Zen by Zen?
Paul
Makkelijke site met veel uitleg. Superfijne producten die snel worden verzonden.
Antwoord van Zen by ZenBeste Paul,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent onze producten, de snelle verzending en over het gebruik van onze website. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Van Dijk
Snel bezorgd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de prijs van het product. Ik heb pathouli gekocht voor in mijn aromadiffuser en hij ruikt heel lekker. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw Van Dijk,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle service, prijzen en de kwaliteit van onze producten. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Fijn om te lezen dat de patchouli goed bevalt. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Satya