Zebrapaardje
Als je op kraamvisite gaat wil je graag een origineel kraamcadeau geven. Niets vervelender dan dat je de bon moet ophoesten zodat mama kan gaan ruilen! Koop daarom je cadeautjes bij Zebrapaardje! Naast gepersonaliseerde kraamcadeaus (kraamcadeau met naam) hebben we een uitgebreid assortiment originele cadeautjes, klein of groot!
Daarnaast kun je bij ons terecht voor het inrichten van je babykamer! Op maat gemaakte aankleedkussenhoezen, ledikantdekens en nog veel meer. Erg leuk om te combineren!
Ook voor verdere ideeën rondom zwangerschap, denk aan originele manieren van het aankondigen van je zwangerschap, of het organiseren van een babyshower ben je bij Zebrapaardje aan het juiste adres!
9,7
Filter 2177 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1183 met beschrijving

• Emalisa
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Fijn oppasboekje nu onze dochter wat ouders is en er dus meer op een dag wordt gedaan. Snelle levering en altijd leuk ingepakt.

• Uni Metso
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Mooie kwaliteit prachtige jungle print vriendin heel blij met baby cado mandjes en kussen

• Hoe beoordeel je Zebrapaardje?

• Martha Hitz

Tevreden overvproduct, en afhandeling

• Matthijs Beeke
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Geweldige service, er werdt super met ons meegedacht. En de communicatie verlief erg fijn! En het fotoalbum is ook echt prachtig!

• Willemijn Ligthart
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Goede communicatie, levering naar behoren en een kwalitatief goed product ontvangen

• Frank Hermens
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Produkt ziet er goed uit, klein verbeterpuntjes: op sommige plaatsen kun je zien dat er een hout spaan op gelegen heeft en dan bedrukt is. Maar valt niet echt op

• Ellen Kinoo
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Mooie persoonlijke boodschap bij de bestelling.

• Judith
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

fijn dat we een persoonlijke maat konden opgeven. Nu past het boxkleed perfect. Mooi gemaakt en conform wat was aangegeven qua tijd geleverd.

• Ria Meijers

Snelle levering goede service

• jeannette

vriendelijk contact

• Stephanie
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Snelle levering, super leuk boek om in te vullen als alleenstaande moeder.

• Elizabeth M.

Geweldige service! Lekker persoonlijk ook met een geschreven kaartje! 😍

• Michel
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Mooie spullen, goede en snelle service. Aanrader!

• DM
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Boek is van een goede kwaliteit. De levering was snel, het boek was goed beschermd ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje. Echt een aanrader!

• Tessa
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Prachtig boek, ik heb er heel veel aan! Wel jammer dat ik pas na de bestelling een link kreeg voor de levertijden waar een kortingscode bij stond:(

Antwoord van Zebrapaardje

Hoi Tessa,
    Fijn dat je zo blij bent met het boek!
    De levertijden (en kortingscode) staan aangegeven op de site en er is op meerdere plekken aangegeven dat de levertijden in de zomer anders zijn, met een link naar de pagina waar de kortingscode staat. We hebben dus ons best gedaan om het zo neer te zetten dat je het vóór je bestelling ziet. Helaas kunnen we je niet voor de bestelling al mailen aangezien we geen gegevens hebben ;).
    In ieder geval heel veel geluk!
    Liefs Ellen

• Izzy
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Fijn zomerdekentje, precies de juiste maat en precies de juiste kwaliteit.

• Néline Troost
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Product naar wens, veilig en goed verpakt, snel verstuurd, mijn dochtertje is er helemaal blij mee! Bedankt voor het leuke handgeschreven kaartje erbij!

• Vivian Franssens
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Heel mooi lakentje, maar uit de was....erg veel gekeukt...flink aan moeten strijken...dat was jammer

• Jolanda van der Star
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Zwangerschapsdagboek paar bij eerdere kinderwensdagboek. Snel gelevert en wederom met een lief kaartje.

• Sandra Strijkert
    Geverifieerde klant van Zebrapaardje

Netjes een email dat het wat langer duurde. Mooi boek en een leuk persoonlijk berichtje er bij.