Zaza Woods

Zaza Woods is opgericht door twee vrienden die elkaar ontmoet hebben door hun gedeelde passie voor hout! Begonnen als zagerij, voornamelijk gericht op de productie van eikenhout en tuinhuisjes. Daarna zijn wij snel gegroeid en nu maken wij unieke handgemaakte tafels en meubelen. Het hele proces ligt in onze handen! Van het zagen van de bomen tot het oliën van de tafel, alles wordt door onze eigen ambachtslieden gedaan. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit van alle producten tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
tafels tafelpoten stoelen
9,4
Filter 208 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 148 met beschrijving

• Jesse Koymans
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Tafelpoot welke in elkaar gezet moet worden heeft misboringen, past dus niet in elkaar en moet worden gewisseld. Nu wachtend op de klantenservice. Heel vervelend als je de tafelpoot nodig hebt. Dus zeker
    niet tevreden en ik hoop een snelle afhandeling.

• Monique

Super mooi onderstel

• Hoe beoordeel je Zaza Woods?

• Ilja
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Prima service en levering!

• Peter
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Hele duidelijke website en keurig op tijd geleverd. Eenvoudig om te monteren, dankzij duidelijke beschrijving.

• Danny Brugman
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Beloofde levertijd van 2 tot 5 dagen werden er veel meer.
    Verpakking voor verzending was te klein, daardoor verpakking kapot en product beschadigd. Ook onvoldoende bescherming om product heen in de verpakking.

Antwoord van Zaza Woods

Beste Danny,

Hartelijk dank voor uw feedback. We willen ons oprecht verontschuldigen voor de vertraging in de levertijd en de beschadiging van uw product. We doen ons uiterste best om onze pakketten zo goed mogelijk te verpakken en zijn constant bezig met verbeteringen. Helaas kunnen er incidenteel nog transportschades optreden.

Uiteraard kunt u het beschadigde product kosteloos retourneren, en wij zorgen direct voor een vervangend product of een terugbetaling van het aankoopbedrag, afhankelijk van uw voorkeur.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

• van der Veen
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Geweldige service, super attent. Leuke jongens. En goeie prijs kwaliteit . Echt aan te bevelen.

• Hein Meijer
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Tafelpoot voor ronde tafel besteld. Snel in huis en zeker kwaliteit / prijs verhouding is in orden. Monteren in eenvoudig, alle materialen zijn bijgeleverd.

• Nick van Ravenswaay

Snel geleverd mooi product

• W.M. Post

Prima services.

• Johannes de Lang
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Een uitstekende service en vriendelijke bejegening!

• Jacqueline Vriends
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Klopt was een snelle levering. Top. Zijn er erg blij mee. De tafel heeft een nieuwe look gekregen mèt de spinpoot 👍

• M E van Tol
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Snelle levering , word goed verpakt, en het zijn mooie afgewerkte tafelpoten

• Jan
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Vlotte levering en goede kwaliteit. Voldoet volledig aan mijn verwachting.

• Wil Klaassens
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Top. Mooie tafelpoot en snel geleverd. Goed verpakt.

• Bart Jansen
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Prima levering duurde iets langer dan verwacht, product zoals besteld.

• Harm Reijtenbagh
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Duidelijke site, goede prijsstelling, degelijk product en goede levering. Tevreden klant.

• Pauline Foppen
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

Een mooi en kwalitatief goed product

• Lennart den horder

Fijn bedrijf

• Gio Noziglia

Goeder service, snelle verzending. Top

• Boomstamtafel VOF
    Geverifieerde klant van Zaza Woods

blijven doorgaan jongens, leuke variabel aanbod aan scherpe prijzen