ZapTeam Outdoor

ZapTeam Outdoor

Met ZapTeam Outdoor kunt u professioneel maar betaalbaar Outdoor Lasergamen, bij ons in de Zapteam Arena in Wolfheze! Ons unieke en supermoderne lasergame systeem heeft geweren met terugslag effect, diverse spannende spelmogelijkheden en uitbreidingen en realtime spel informatie. Perfect voor een spannend feest of teambuilding activiteit. Geschikt voor volwassenen en kinderen.
9,9

• Lotte
    Review voor ZapTeam Outdoor

De jongens hebben een fantastisch kinderfeestje gehad. Van te voren is er goed overleg geweest over de invulling van het feestje. Vincent geeft duidelijke uitleg en ze hebben veel speeltijd gehad! Zeker een aanrader!

• Renske
    Review voor ZapTeam Outdoor

We hadden een kinderfeestje en het was een en al pret. De jongens hebben genoten

• Hoe beoordeel je ZapTeam Outdoor?

• Chiel Verheij
    Review voor ZapTeam Outdoor

Iedereen heeft een geweldige middag gehad. Het was goed verzorgd, degelijke uitleg en begeleiding en buitengewoon gemoedelijk. Voor herhaling vatbaar!

• eline
    Review voor ZapTeam Outdoor

Het was een fantastische middag. Concept is goed. Mooie plek, goed ingericht met obstakels, pallets, vaten, tentjes ed waar je achter en in kon verstoppen. Variatie in lasergame spellen, erg leuk. Zombie was favoriet. Ook nog een plek waar je taart kon eten tussendoor en wat kon drinken (zelf meenemen). Dank Vincent, nogmaals.

• Ian Pelgrim
    Review voor ZapTeam Outdoor

Vriendelijke mensen. leuke locatie die mooi was opgenouwd. erg goede begeleiding met leuke spellen. en uitstekende apparatuur. echt een aanrader

• Sabine
    Review voor ZapTeam Outdoor

Wij hebben als personeelsuitje met de afdeling gelasergamed. Dit was een zeer geslaagd uitje. Wij hebben met 2 teams tegen elkaar gestreden en hebben 3 verschillende 'spellen' gedaan. Het is een leuk terrein met genoeg schuilplekken. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad.

• Inge
    Review voor ZapTeam Outdoor

We hebben een geweldige lasergame middag gehad onder de enthousiaste, vriendelijke en geduldige begeleiding van Vincent. Het is een mooi terrein, veel schuilplekken en leuke variatie in spelletjes.

• Yvonne
    Review voor ZapTeam Outdoor

Kinderfeestje was geslaagd! Groepje kinderen was 8 en 9 jaar oud. Super leuke middag gehad! Verstop plekjes zijn super en de locatie maakt het af. Puntentelling was ook super, iedereen had een rol waar hij die ronde goed in was. Zeker de moeite waard.

• Roos
    Review voor ZapTeam Outdoor

Kinderfeestje voor onze zoon van 11, erg leuke plek, veel verstopplekken, variatie in het spel, goed materiaal.

• Sandra
    Review voor ZapTeam Outdoor

De kinderen hebben echt een toptijd gehad. Ze houden rekening met iedereen. Een aanrader voor een kinderfeestje.

• Team activiteit
    Review voor ZapTeam Outdoor

Erg leuke activiteit voor volwassenen ook, iedereen zie je fanatiek worden, activiteit is ook prima te doen als je minder goed een koprol kan maken of kan wegduiken ;-) goede begeleiding.

• Dennis
    Review voor ZapTeam Outdoor

Leuk voor een kinderfeestje. De organisatie houdt rekening met het niveau en de groepsdynamiek waardoor iedereen het leuk heeft. Ook iedereen 'wint' iets bij de puntentelling waardoor alle kinderen trots zijn. Leuke locatie. Veel variatie in spellen. Aanrader!

• Anne
    Review voor ZapTeam Outdoor

Gister het kinderfeestje van mijn zoon van 10 gehad met Vincent. Het was echt een enorm succes de jongens én de meiden vonden het geweldig. Ze deden verschillende spellen en alles was heel herkenbaar voor ze door fortnight. Vincent overlegde met mijn zoon over welk type spel hij nu wilde spelen. Erg fijn. En er waren basissen en teams en kleuren en medkids om op te laden.
    De picknicktafel was ook goed verzorgd als in schoon, dakje er boven, lampjes erbij, echt knus. En Vincent deed helemaal niet moeilijk over dat mijn man en onze jongste bij de picknicktafel bleven hangen met de spulletjes terwijl de kinderen aan het gamen waren. Advies is neem wel zelf een thermoskan koffie mee want dat was oploskoffie haha. Verder komen we volgend jaar zeker terug. En als die jongste oud genoeg is ook wel. Zeer geslaagd kinderfeestje.

• van Steenbeek
    Review voor ZapTeam Outdoor

Heerlijke middag in de buitenlucht, zeven kinderen (én twee volwassenen!) prima laten uitrazen. Goed "slagveld" voor deze groepsgrootte, prima materiaal en leuke games om te spelen.

• Martine
    Review voor ZapTeam Outdoor

Wij hebben een heel leuk kinderfeestje gehad met 10 jongens van 7 en 8 jaar. Geweldig locatie en alles was goed geregeld. De jongens waren super enthousiast na afloop. Bedankt Vincent.

• Melanie
    Review voor ZapTeam Outdoor

Het is aardig aan de prijs, maar wel super leuk gemaakt en goed en leuk begeleid! Mn zoontje had een geweldige dag!
    Hou wel rekening dat je nergens warm zit dus kleed je goed aan!

• Eva Van den berg
    Review voor ZapTeam Outdoor

Superleuke activiteit en goed geregeld!

• Jeroen
    Review voor ZapTeam Outdoor

Kinderfeestje van onze zoon (9 jaar) was top! Erg leuke locatie en goed verzorgde activiteit.

• Mathijs van Houtum
    Review voor ZapTeam Outdoor

Zowel de kids als de volwassenen hebben een erg geslaagd avondje lasergamen gehad. Terrein was tof en begeleiding goed en correct. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

• Jessica
    Review voor ZapTeam Outdoor

Vincent dacht aan alle kanten mee om het ondanks de dreigende regenbuien een geslaagd feestje te maken. En dat is gelukt. Fijne man en super leuke plek! Ik raad het iedereen aan!