ZENCASA
De winkel voor een zenvol leven! Bekijk onze shop voor verschillende woonaccessoires zoals zoutlampen, nachtlampjes en waxinelichthouders. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Bianca
    Geverifieerde klant van ZENCASA

Fijne website met duidelijke sfeerfoto’s. De levering was snel en we zijn blij met de uitstraling van de lamp. Blij met de aankoop!

• Saskia
    Review voor ZENCASA

Prachtige lamp en snelle levering. Kortom helemaal top!

• Hoe beoordeel je ZENCASA?

• Lorenza
    Geverifieerde klant van ZENCASA

Wat een goede service! Nog geen uur na bestellen had ik al een verzendbevestiging. Een dag later mijn pakketje in huis. De maanlamp en het waxinelichtje zijn prachtig. Goede kwaliteit zoutsteen en prachtig diep van kleur. Heel erg tevreden met de goede service en artikelen!!

• Maxime
    Geverifieerde klant van ZENCASA

Snel geleverd en veel betere kwaliteit dan bij een drogist of andere winkel. Enorm blij mee!

• Isa van de Kletersteeg
    Geverifieerde klant van ZENCASA

Hele fijne service! Een duidelijke webshop en een prettig assortiment (keuzes in formaat, kleur, soort lampjes, soort kabelsnoer). Mooi om helemaal aan te passen aan jouw wensen! Ik ben erg tevreden over hoe de lamp onze babykamer verlicht. Een fijne gloed rood/oranje licht voor tijdens het voeden. Zeker een aanrader!

• Harry den Ouden
    Review voor ZENCASA

Snelle levering. Het geeft erg mooi licht. Ik ben er blij mee.

• Heidi
    Review voor ZENCASA

Geweldige service, snelle levering en wat een prachtige lamp. Blij mee!

• Lieke
    Review voor ZENCASA

Prachtige zoutlamp besteld. Netjes verpakt en snel geleverd. Erg blij mee!