Your Aquahouse

Bekijk alle reviews en keurmerken van Your Aquahouse en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,8

• Marco
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Mooie slakken en garnalen. Snelle levering in goede geisoleerde verpakking.

• Nancy Degreef

Snelle en correcte levering

• Hoe beoordeel je Your Aquahouse?

• Tim Wijnen

Zelf opgehaald maar het was een fijne service. Groeten Tim

• Senna
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

snelle levering, alles wat kapot zou kunnen was goed ingepakt. plantjes zien er mooi groen en verzorcht uit. Helemaal zin om het aquarium weer een nieuw leven in te blazen

• Jack Groeneveld
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Beter dan verwacht zeer betrouwbaar en nog een leuke verrassing

• Marc Jacobs

Etg snel

• Harrie Houterman
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Volgens afspraak op tijd geleverd ,keurig verpakt en door een heat pack netjes op temperatuur gehouden. niets anders dan lof!

• Patrick WIELDERS
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Extreem fijne klantenservice! Het duurde door PostNL wat langer waardoor er 2 diertjes waren overleden. Kreeg ik deze tegoed, super fijn!

• Arnold

Snel en netjes

• Gradus Vogel
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Top advies en snelle levering top

• Kelly Van Zeelst
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Had garnalen en slakken besteld, deze kwamen zeer mooi verpakt, in tempex box met heatpack binnen. Allen in leven. Prachtig diep blauw zijn de blue sapphire garnalen. Ik zie ze nu nergens meer want het waren er maar 5 (ivm uitverkocht), dus hopen dat ze snel een heleboel baby's maken. Als ze ze weer hebben bestel ik er zeker een groepje bij. Enige puntje waar ik verbaasd over was, was dat ze zakjes zonder zuurstof waren dichtgeknoopt, vrijwel alleen water in het zakje. Maar alle diertjes waren in leven dus het was blijkbaar geen probleem. Goede service, snelle bezorging, mooie dieren. Niks op aan te merken. Ook garnalenvoer besteld, veel keuze, ook weer netjes verpakt en de garnaaltjes zijn erg blij (heb nog een paar honderd oranje garnalen in een andere bak)

• angelique bosma
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Heel tevreden met de aankoop. Plant was heel mooi. Behulpzaam als je vragen hebt

• Petra Schipper

Goede en snelle service.

• Jonas De Neys
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Vond wat ik nodig had en werd HEEL snel geleverd. Woensdag ochtend besteld. Donderdag namiddag geleverd. Glazen voederplaatsjes van top kwaliteit! Mijn garnalen houden er van 🦐

• Johnny Vandromme

Altijd een top service 👌👌👌

• Henk
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Wat een top bedrijf. Deze week hadden de vervoerders wat vertraging. We kregen elke dag een update omtrent ons pakket. Toen ons pakket na 3 dagen geleverd werd, waren er 0 dode dieren. Nu na 24 uur zijn de garnalen weer prachtig op kleur en zwemmen vrolijk rond. Echt een top bedrijf.
    Ga zo door.

• Brigitte Niessen
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Tegenvaller garnalenmix (30 stuks) besteld, niet echt variatie in kleuren, 1 oranje en 2 gele, geen witte bv. Na 2 dagen 23 stuks dood. Toegevoegd dmv overdruppelen met water uit bak die al 3 jaar is ingedraaid.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review.
    Wat jammer te lezen dat er zoveel dieren zijn gesneuveld in een korte tijd en dat wij u ons daar niet eerder over ge contact heeft, zoals u wel heeft gedaan toen u de bestelling had ontvangen.
    Hier is zat namelijk, bij aanlevering van de gevraagde gegevens garantie op. Hier staat ook een hele pagina van op onze webshop: https://www.youraquahouse.nl/lever-en-contactinformatie/

Een aquarium wat 3 jaar draait wilt niet zeggen dat op het moment van toevoegen van de dieren ook goed draait, hiervoor zijn waterwaardes van een aquarium juist belangrijk. Dit mede doordat er zoveel in een zeer korte tijd omvallen.

Zoals wij ook in de mail na u hebben gereageerd over de tegenvallende mix, hebben wij u ook uitgelegd dat u mix garnalen besteld van uitgeselecteerd, hierbij is het ook afhankelijk van welke kleur wij selecteren wat er qua aanbod veel inzit.

Hierbij wil ik ook even terug komen op uw mail en ik citeer hieruit:
    "ik had 12 wit/blauwe garnalen, 2 witte en de rest licht rood. Geen enkele gele garnaal."
    Hierbij zie ik dat wat u toen zei en nu niet geheel overeen komt, waarbij ons de vraag komt of u niet nog ergens anders dieren besteld heeft.

• Th. Mensfoort

Snel en kwaliteit

Bedankt voor deze mooie review, veel plezier van uw aankoop

• Chris Kok
    Geverifieerde klant van Your Aquahouse

Goede producten en een snelle levering.

Bedankt voor deze mooie review, veel plezier van uw aankoop

• Ronny Tratsaert

Blij met de service

Antwoord van Your Aquahouse

Fijn dat u blij bent met onze service, veel plezier met uw bestelling