Xgaming
Jasper
Sinds vijf dagen mijn pc in huis die ik gekocht heb bij Xgaming. Ik ben echt super tevreden. Voordat ik mijn aankoop deed heb ik via de mail contact gehad omdat ik wat vragen had, hier ben ik goed geholpen en heb toen mijn bestelling geplaatst. Ik heb de Viper III gekocht met wat up en downgrades, zoals oa de behuizing. Deze bleek zeer moeilijk leverbaar te zijn en kreeg toen de optie om deze om te zetten naar het nieuwere model. Heb mijn pc opgehaald en kreeg een korte uitleg over de pc en hoe ik hem het beste kon vervoeren. Vervolgens thuis aangesloten en kon er gelijk mee aan de slag. Thanks voor jullie hulp en goede service!
Gerard
Heb de PC nu een kleine maand in gebruik. Hij voldoet helemaal aan de verwachting. Ben er erg tevreden over en ik zou zo weer een PC bij deze mensen /dit bedrijf kopen. Goed adres.
Hoe beoordeel je Xgaming?
Jolanda van Dinteren
Uitstekende service, fijn contact en hulpvaardig!
Dennis E
Heel tevreden over mijn PC, had hem donderdag besteld en zondag al binnen (Black Friday). De PC was gebruiksklaar gemaakt en hoefde zelf niks meer te doen. Ook fijne service, had gebeld en wat vragen omdat ik wat onderdelen wilde upgrade/afwijken van standaard onderdelen en werd daarbij goed geholpen. Super tevreden en zeker een aanrader om je PC te kopen!
Daan Reijneveld
Hele goede service. Werd gebeld toen mijn PC klaar stond om op te halen. Met ophalen fijne uitleg gehad over hoe alles werkte en een paar tips
Joke van Leersum
Top winkel, ik wilde weten hoe mijn bestelling ervoor stond dus mail gestuurd en dezelfde avond nog antwoord. Netjes en stevig verpakt en binnen een week in huis en de pc werkt geweldig!! Echt een aanrader.
Peter van Woudenberg
Ben prima geholpen door hun met oa. hun pc advies voor een bepaalde gebruik en de afwikkeling ging prettig. Al met al zou ik aanraden om bij hun te kijken voor een gaming pc.
Gabriel Moise
Very helpful team, excellent products!
menno Biben
Wij hebben onze game pc speciaal voor MSFS aangeschaft bij Xgaming, wat een top service! Er bestaan dus toch nog winkels met passie en zeer goede communicatie. Bij het ophalen stond de PC netjes opgesteld en kreeg ik een zeer uitgebreide uitleg over de casing en alle accesoires, de medewerkers zijn echt super vriendelijk en staan voor kwaliteit! Kortom 5 sterren! Als ik er 10 kon geven deed ik dit met liefde! Wil je een game-pc aanschaffen ga aub langs Xgaming 🙂
benny reezigt
netjes geleverd,had nog een vraag en die werd snel beantwoord
Erwin
Goede service, wordt snel gereageerd, ook op appjes. Heb goede upgrades gekregen en misschien zelfs wat extra!
Ronny Kemmeren
Geweldige service
Haico Luyckx
Geweldige service en snelle levertijden
Van De Gucht Lucien
zeer goede service, bedankt
Catharina
Toen ik belde over een laptop op de website, waarvan ik me afvroeg of ze het überhaupt nog hadden, wisten ze mij meteen te vertellen dat ze 'm hadden, en waren ze zelfs bereid 'm voor mij van hun bol.com listing af te halen zodat niemand 'm daar voor mijn neus kon weg grissen.
Tijdens dat telefoongesprek werd ik ook meteen geïnformeerd dat als ik voor de optie van meer RAM geheugen zou gaan, ze 'm een dag daar zouden houden om te testen. Mijn laptop is snel daarna verzonden met de extra ram en rom die ik er bij besteld had netjes geïnstalleerd. Ik heb de afgelopen maanden geen problemen met mijn nieuwe laptop gehad, en ben te spreken over de service.
Toen ik een of twee weken later met een technische vraag over mijn nieuwe rom geheugen belde wisten ze vlot te beantwoorden dat ze niet meer rom in het andere lege slot hadden geklikt, maar de enkele romunit voor een grotere hadden vervangen, en er dus ruimte is voor uitbreiding in de toekomst. -
Henk van Bruggen
Computer werkt perfect en is alles waar ik om vroeg. Snelle computer met snelle levertijd. Het was zo thuis!
Eric Kossen
Mooi systeem snel geleverd en scherpe prijs
sudarshen kandasamy
tevreden over de bestellen
Abigail Aarts
Snel geupgrade met de gekozen onderdelen en verzonden! Netjes aangekomen
Kyle Gerrits
Top en snelle service