XPRO POOL Lighting B.V.
D.F. Eijkens
Goedzo
Peter Janssens
Top product en zeer goede service
Hoe beoordeel je XPRO POOL Lighting B.V.?
Mick Geurts
Super service en snelle levering
micha Vrancken
Super
Ronald
Prima
Dylan van Geest
Super professionele afhandeling en volgens afspraak 🎉
Gijs
Ik bestelde: "XPRO Spa LED-Verlichting SET Voor Hot Tub | Whirlpool Bad | Spa | RGB"
In de omschrijving van het product staat het woord "lampen" wat doet geloven alsof er meer lampen bij deze set zitten. Dat is niet zo het is een complete uitbreidbare set met 1 lamp. Daarnaast werd het bezorgd in apart verpakte doosjes die al jaren op de plank leken te liggen. De doosjes waren stuk en stoffig. Wat ik het ergste vond was dat het glas van mijn geleverde lamp flink bekrast was al. Voor deze prijs had ik iets meer verwacht...Antwoord van XPRO POOL Lighting B.V.Beste Gijs , Jammer dat je niet tevreden bent, de lampje is geen oude voorraad , alleen de fabriek levert de rommelige doosje. alles is nieuw !! De sets worden los samen gesteld , het zijn altijd verschillenden doosjes.
Als er een lamp beschadigd is kan u gewoon een andere krijgen !! U had eerst een mail kunnen sturen, dat u niet te vrede bent dan hadden we het kunnen omruilen. op de foto ziet u duidelijk een set staan met een lampje. niet met twee. u had dat ook kunnen vragen we hebben ook live schat. wij doen ons best om een goede service te geven , maar dat moeten wel de kans krijgen doen. -
Johan De Bruycker
Fraai materiaal, prijzen zeer concurrentieel, vlotte website en bestellen en uiterst snelle levering. Moet de zwembadlampen nog wel inbouwen maar heb er alle vertrouwen in 😊.
Rob Braker
Echt TOP service.. doet z'n naam echt eer aan
Wat een Top bedrijf, doet z'n naam echt eer aan.
Een bedrijf die service hoog in het vaandel zet en met z'n klanten mee denkt! -
Hugo van Vledder
Snelle levering en snelle reactie / advies via Whatsapp en telefoon
marlou
Eelco heeft ons van a tot z geholpen met de installatie van onze zwembad verlichting, en hebben dat als Top service ervaren! Online, na overleg wat bij ons paste een zwembadlamp besteld, en zelf aangelegd. Met de kennis en hulp van Eelco via de app. De lamp met kleuren e.d. afstandsbediening doet het perfect!
Dennis van Oostveen
Snel en correct geleverd
René Pagie
Goede service, snelle levering en prima advie
Con van Doornik
Goede service en uitleg. Betaalbaar. Vlotte levering.
sonja de Weerdt
Kon niet beter!
willem de jong
Ik heb een zwembadverlichting besteld en daarbij moest het eea worden aangepast ,dat was ook het voorstel en perfect gedaan , dit bedrijf denkt met je mee voor een goede oplossing.
Uitstekend gedaan en vriendelijk geholpen.
top. -
Patrick Cailleaux
de webwinkel moet zeker niet aangepast worden, er was een probleem met de levering waar de verkopen in dit geval XPRO helemaal niets kon aan doen
Edward Gramberg
Fijn en snel geholpen bij het kopen van een led driver die ook nog eens snel is bezorgd.
Hans Seelos
guter Kontakt,schnelle Lieferung, alles perfekt!
Sven Van Acker
Geweldig advies. Aanbieder vraagt door en komt tot een gedetailleerde beschrijving van hoe de lampen aangesloten kunnen worden. Er werd gelijk gereageerd in de chat en de productkennis is ongekend hoog.