XOOZ
Lieke R
Weet je niet of iets passend is, neem contact op. Ze denkt heel erg mee, hierdoor nu een perfect op maat passende broekje(s) voor onze dochter met campspreider. Snelle reactie en snelle levering van de op maat gemaakte broek.
Amber Bijkerk
Ontzettend mooi setje. Netjes verpakt en snel geleverd!
Hoe beoordeel je XOOZ?
C.D Haverkamp
Snelle verzending en super mooi!
Myrna
Snelle verzending. Vriendelijk en snel antwoord op vragen per mail. Mooie kleertjes!
Sav S.
Prachtige kleding en goede kwaliteit.
Erna
Vragen werden vriendelijk en snel beantwoord. Ondanks vakantie, werd het campspreiderbroekje voor mijn kleindochter binnen een week geleverd. Voldeed, samen met shirtje, volledig aan verwachting.
Annette
Snelle levering, hele mooie stof/modellen in één woord prachtig. Ik kom hier zeker op terug!
Lieke
Snelle reactie en fijn contact. Ze denkt echt mee, heel fijn.
Eleni Nijholt
Helemaal goed
Antwoord van XOOZBeste Eleni, hartelijk dank voor je review! Wij voorzien echter al onze kleding van maatlabeltjes, je vindt deze in de zijnaad van de broekjes, een stukje onder de tailleband. Hopelijk kun je ze zo terugvinden! Liefs, Miranda
Joyce Wijshijer-Bakker
Snel, klantvriendelijk, goede kwaliteit
Lotte
Hele fijne communicatie.
Hele goede service.
Speciaal snel gemaakt.
Alleen jammer dat de post er 4 dagen over deed...
Prachtige mooie lieve kleertjes.
Super bedankt.
We komen zeker nog eens shoppen want de kleine groeit voorlopig nog wel. -
Joyce Nijssen
Goede kwaliteit en snelle levering .mooi verpakt ook 😊
Dineke Raspe
Snel speciaal op maat gemaakt en verzonden.
Thera
Prima kwaliteit en vooral een hele goede service. Snelle reactie op vragen en de eigenaresse denkt heel goed mee. Ze neemt contact op als ze denkt dat een ander product beter past in een bepaalde situatie. Veel kan ook aangepast worden aan individuele wensen, kortom helemaal top!
Conny de Kruijf
Goede service en prachtige producten ben er zeer blij mee.
Joke
Snelle levering, mooie kwaliteit.
Simone boeljé
Geweldige service, mooie kwaliteit
Sarah Visser-Bloem
Ik heb een turban besteld. Heel erg blij mee, mooi afgewerkt en lekker stofje. Blij mee!
Janneke Greve
Schattige collectie kleertjes. Setjes gekocht voor ons tweede kleinkind.
Ik kreeg snel antwoord via een email over een matching truitje. Mooie verpakking en goede service.
Bijzonder dat Miranda ook broekjes maakt voor kindjes met een spreidbroek. Ik kon toentertijd niets kopen voor mijn oudste dochter met heupdysplasie. Mooi om te zien❤️ -
Moon
Mooie kwaliteit en goede service!