XEMS
XEMS biedt unieke, handgeschilderde statement oorbellen. elk paar is one-of-a-kind, met schitterende kleurnuances die je steeds verrassen. onze ultralichte oorbellen, gemaakt van gerecyclede acrylplaten, zijn duurzaam en comfortabel.
  • Carmen Hendriks
    Geverifieerde klant van XEMS

Mooie oorbellen! Goed verpakt en snel verzonden.

• Marianka
    Geverifieerde klant van XEMS

Snelle levering en prachtige producten. In het echt nog mooier dan op de foto’s

• Hoe beoordeel je XEMS?

• Mattheus
    Review voor XEMS

Wat een fantastisch Valentijnscadeau! Als man is het altijd een uitdaging om het perfecte cadeau voor je vriendin te vinden, maar bij XEMS weet je zeker dat je slaagt. De keuze is enorm en de collectie sieraden is werkelijk schitterend. Er is voor elke smaak iets moois te vinden.

De kwaliteit is top, de service is uitstekend en de levering was razendsnel. Mijn vriendin was dolblij met haar cadeau, en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. XEMS heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik kom hier zeker terug voor toekomstige verrassingen

• Sofie
    Review voor XEMS

Super mooie en kwalitatief goede oorbellen, een superlieve dame die ze maakt en overall goede service. Ik ga zeker nog vaak bestellen hier! 😍

• Annick
    Review voor XEMS

Prachtige en unieke oorbellen die ik niet voel tijdens het dragen, maar waar ik wel aan word herinnerd door de complimenten die ik erover krijg.
    Fantastisch goede service en verpakking! De liefde spat er vanaf!

• Daniëlle ten Cate
    Review voor XEMS

Geweldige oorbellen, uniek en prachtig gemaakt. Ik voel me direct zo fancy als ik ze in heb. Je kan zien dat ze met liefde zijn gemaakt en worden verpakt.

• Annemieke
    Review voor XEMS

Supermooie, lichtgewicht oorbellen, was verbaasd hoe licht ze zijn, voel ze amper hangen. Prachtige kleuren, snel en netjes verzonden.

• Sheila
    Review voor XEMS

Mooie kwaliteit oorbellen die ieder uniek zijn. Al 4 verschillende soorten xems oorbellen in huis. Nooit meer anderen!

• San
    Review voor XEMS

De kleuren combinaties zijn zo mooi! Door deze stijl ben ik zelf ook meer kleur gaan dragen! Ineens heb ik groen ontdekt. Het leuke is dat beide oorbellen ook niet helemaal gelijk zijn qua kleur!!! Daar hou ik wel van!!!

• Harma
    Review voor XEMS

Prachtige oorbellen, unieke sieraden die echt de wow-factor hebben. Altijd mooi verpakt en snel geleverd.