Www.hetbhwinkeltje.com
De Lingerie winkel/webshop van Den Haag en omstreken. Gespecialiseerd in vooral grotere maten , maar natuurlijk kunt u ook voor de kleinere maten bij ons terecht. Wij werken nauw samen met gerenommeerde merken zoals After Eden, Royal Lounge Junky, Dream Avenue etc etc. Hierdoor kunnen wij u de allerbeste prijzen garanderen. U kunt bij ons terecht voor klassiek ,basis & trendy lingerie. U kunt bij ons ook een ruim assortiment erotische lingerie vinden. Het verschil kunnen wij maken met een stukje persoonlijk (maat)advies en verregaande service. In de 25 jaar dat wij onze (vaste)klanten van lingerie voorzien, is nu de tijd aangebroken om uit te gaan breiden. Dat gaan wij doen d.m.v. een webshop. Dit is een verlengstuk en aanvulling op onze fysieke winkel op de Haagse markt. Wij gaan met de webshop een stukje gemak & service bieden aan onze vaste en nieuwe klanten! In regio Haaglanden verzorgen wij zelf de retouren. Die worden persoonlijk bij u opgehaald en besparen u een hoop ergernis, tijd & kosten. Hoe fijn is dat 😀. Uw gemak is onze zaak.
Wij ontvangen u graag in onze webshop en doen onze uiterste best om u bestelling(en) z.s.m. bij u thuis te bezorgen.
Het Bh winkeltje
Willeke
Goede service, snelle verzending!
Edith van Engen - Boerma
Correcte en prettige communicatie . Advies en service. Netjes geleverd
Hoe beoordeel je Www.hetbhwinkeltje.com?
Irene Krijntjes
Mooie prijzen goede service
Linda
Ely
Hele snelle levering, goede kwaliteit
Hilde C
Nadat mijn bestelling wat onduidelijk was werd ik gebeld, ontzettende aardige man die me belde en heel makkelijk. Ben ontzettend tevreden en ga zeker weer bestellen hier!
Gerdien Vries de
Snelle levering en pracht product
Bianca Elsinga-Sinterniklaas
Snelle levering, duidelijke communicatie en wat een service! Ik twijfelde tussen 2 of 3 bh's. Uiteindelijk toch de derde mee besteld, maar een hele maat te klein! Gelukkig was de eigenaar van de winkel heel wakker en belde even op, of het klopte dat de ene bh afweek in maat van de andere twee. Wat een service! Nu had ik dus in 1x de juiste bestelling, zonder retouren en al dat gedoe!
J S
Artikel was niet meer voorradig. Meteen bericht gekregen met de boodschap of ik een terugbetaling wou of wilde wachten. Zodra het in stock was weer bericht gehad en binnen 2 dagen ontvangen. Goede service, goede prijzen.
Brigida Van gils
Goede kwaliteit zit super mooi en lief personeel
Lies Steevens
Top zaak
Anna
Goede service.
Maja Bogman
Hele goede service
Antoinette
Altijd even vriendelijk contact, meedenkend, ruime keuze aanbod en snelle levering
Eveline
Hele goede service, als iets niet lukt of vertraging oploopt, krijg je een belletje. Alles ziet er netjes uit en het zit fijn.
Linda van den Dungen
Betaalbare hele goede bh's👍
Franca Jacobs
Geweldige geholpen heb alleen mijn 2de zending nog niet ontvangen ben heel benieuwd
Anouk Gijsbrechts-Wanmaker
Prima!
Lyzanne De Vries
Snelle levering, goede service en contact. Denken goed mee en zijn bereidwillig. Natuurlijk zijn de prijzen ook super. Hele fijne webshop.
Natasja
Blij met de aanbiedingen die er zijn en bij een foutje wordt het netjes afgehandeld