Wrapped Up
Tiny
Leuk verpakt en een makkelijke site om iets uit te kiezen.
Evelien
Leuke ideetjes en cadeaus die wij hebben besteld voor onze collega die met zwangerschapsverlof gaat. Cadeau laten verpakken in een leuk emmertje waar ook weer op staat, Geniet van jouw verlof. Goede service, goed verpakt en een hele snelle levering.
Hoe beoordeel je Wrapped Up?
B
De ontvanger heeft het snel en netjes ontvangen en was er heel blij mee
MvdS
Ramona Aalders
Fantastische service! Vergeten het kaartje bij te voegen bij verzending. Meteen nam ze contact op met verontschuldigingen en stuurde ze hem na waardoor het kaartje er de dag erna alsnog was! Zelfs toen nog weer een mailtje met de vraag of het goed was aangekomen. Een absolute aanrader deze website want naast de goede service zijn de producten ook nog eens super! Ik ga hier zeker terugkomen. 😁
Miranda Hesseling
Echt een cadeautje om te mogen geven
Kinderdagverblijf Billies
Voor de dag van de kinderopvang op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn team. Op deze website terecht gekomen en had al snel mijn keuze gemaakt. De service was top. Voor 25 personen mooi ingepakt en gepersonaliseerd en zelfs een persoonlijk kaartje voor iedereen erbij. Top!!!
Linda
Heel mooi pakketje waar de ontvanger heel erg blij mee was.
Liane Busschers
Goede service!
Wendy Smetsers
Hele goede service
Marieke Heurter
Snelle bezorging en heel leuk ingepakt. Het cadeau werd goed ontvangen!
Evy
Mega aanrader ! Supervriendelijke & snelle service 👌👌 Ik ben meer dan tevreden 🤩
Lot
Fantastische service via what’sapp. De ontvanger was heel blij met het pakket. Dank je wel!!!!
Eveline Botman
Kaartje is met de hand geschreven! Geeft een persoonlijke tint aan het kadoAntwoord van Wrapped UpHeel veel dank voor je mooie review :)!
Arjen van Gelder
Snel geleverd, leuke artikelen, en vriendelijk contact.
Paula Derksen
Heel leuk kado! Goed verpakt en kaart is handgeschreven. Een aanrader!
Wendy
Makkelijk besteld, leuk cadeau, vlot geleverd. De ontvanger was in de wolken!
Michelle Visser
Goede en snelke verzending van het pakket
Antwoord van Wrapped UpDankjewel voor je review!
Damaris Harreman
Super leuk pakketje geworden en fijn persoonlijk contact
Marieke
Duidelijke communicatie om verwachtingen aan te geven van de bezorging. Verder precies zoals het voorbeeld dus erg blij mee!