Workshop.nl

Workshop.nl

Vind gemakkelijk leuke (online) workshops en uitjes van aanbevolen aanbieders. Ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes, particulieren, vriendenuitjes en meer!
workshop teambuilding activiteiten
9,3
Filter 201 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 140 met beschrijving

• 6 vriendinnen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke workshop, goed uitgelegd en mooi einddresultaat

• Hanneke
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Er hingt een gezellig sfeer en je werd goed geholpen waardoor we met leuke gedecoreerde oester schelpen naar huis gingen.

• Hoe beoordeel je Workshop.nl?

• Harriët Verkoelen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke mozaïekworkshop, gezellig, steengoed en een echte aanrader. In een paar uurtjes maak je zelf en een leuk werkje om mee te nemen.

• Siemen Blom
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke workshop om te doen. Sabine neemt je mee in het process van de vacht nat vilten. Daarnaast verteld ze ook graag alles wat er gebeurd op de boerderij. Een toffe ervaring en een leuke schapenvacht om mee naar huis te nemen.

• Serena Papa

Het was gezellig

• Ditta Ritmeester
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke creatieve workshop, goede begeleiding, gezellige sfeer

• Berthe
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke workshop, echt aanrader. Veel mogelijkheden v ontwerp/ opdoen van ideeën, tips v bewerken en maken van schilderij. Of je nu veel of weinig ervaring hebt dat maakt niet uit. Je kunt ook zelfs mbv sjablonen wat bewerken en schilderen of uit losse hand. Prettige sfeer en makkelijk bereikbaar met ov. Workshop duurde 4hr en die tijd kon je goed gebruiken. Ik heb een hele fijne middag gehad en blij met resultaat. Er worden meer workshops gegeven en is een fleurige plek met veel mogelijkheden voor creatief bezig zijn.

• Melanie Arbman
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Hartelijke ontvangst. Gezellige workshop, goede uitleg en met een lekkere taart naar huis. Wij hebben genoten Kees.

• Familie Van Sprang
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Forged in Fire, absoluut een aanrader. Je wordt als 'leerling smid' door alle stappen meegenomen met een prachtig eindresultaat. Je eigen smidsmes.

• Buurtplatform Bennekel Belang
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Zeer gezellige en duidelijke activiteit.

• Nicoliene Groenewegen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

gezellige workshop met goede uitleg en indien nodig hulp en tips

• Joyce
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Wat was dit een leuke workshop! Ik heb echt veel

• Nicole en Beaudine
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Debbie is een heel fijne dame die ons met veel geduld en passie de decoupage techniek bij bracht. Het was een erg leuke workshop. De materialen waren prima in orde en ruim aanwezig. Onder het genot van een kopje thee, een glaasje fris en heerlijke zelf gebakken cake hebben wij ons bijzonder goed vermaakt. Vol trots zijn we met onze kunstwerken verpakt in mooi verpakkingsmateriaal naar huis gegaan.

• Rowena Portier

Super leuk
    Super gezellig
    Super lieve mensen die de workshop geven

• Liza
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke activiteit om een keer gedaan te hebben, er waren verschillende opties waar je uit kon kiezen.

• annelies
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Workshop voor 60-jarige verjaardag met het gezin.

• NB
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Fijne uitleg en sfeer. Bijzondere ervaring!!

• Sophie Tonjann

Fantastisch

• Bart van Moorsel
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke workshops in leuk atelier met fijne kunstenares die alles goed begeleid

• Joyce
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Vriendelijke dames en goede uitleg. Service goed. Fijne rustige muziek op de achtergrond
    Meerdere keuzes qua lamp en glasmozaïek stukjes. Je kijkt je ogen uit bij binnenkomst. Wij vonden het geweldig.