Woolskins
Onze ecologische wolproducten zijn zacht, gezond en uiterst comfortabel voor je baby. Woolskins heeft duurzame wolproducten speciaal voor ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde babyproducten.
Wanneer je voor Woolskins kiest ga je voor de beste kwaliteit. Al onze producten zijn duurzaam, ecologisch en in Europa geproduceerd. Ze worden persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit én altijd verpakt als cadeau met persoonlijke notitie.
Frederiek van der Klugt
Snelle service mooi product
Petra van Moorsel
Snel bezorgd, prachtig verpakt, echt een aanrader
Hoe beoordeel je Woolskins?
Yvonne Schutten
Super snelle levering en práchtig, met liefde en oog voor detail ingepakt. Wat een mooi cadeau zo! Gaat mijn zwangere zus heel blij mee zijn 🖤
Sansan
Hoewel de producten en verpakking van Woolskins luxe uitstralen, is de klantenservice ronduit teleurstellend. Het contact is onpersoonlijk, de benadering ongeïnteresseerd en allesbehalve klantgericht. Vragen worden oppervlakkig afgedaan, een track & trace-code bleef uit, en de warme beloftes van de website blijken loze woorden. Voor deze hoge prijzen verwacht je professionaliteit, maar wat je krijgt is nalatigheid. Een flinke tegenvaller die het merk geen eer aan doet. Wellicht had Mischa geen zin in zijn werkdag, maar daar mag de klant absoluut geen last van hebben!
Antwoord van WoolskinsGeachte mevrouw Zijl,
Dank u voor uw email.
Uit uw reactie en review blijkt dat u niet tevreden bent over mijn antwoord aan u die u stelde in ons email contact. U wilde namelijk een winterpak aanschaffen en slofjes en had daar nog aditionele vragen over.
Eén van uw vragen luide het volgende:
Nog een vraag: 'Is het goed als ik haar eerst sokjes aan doe, dan de bestelde slofjes en dan het pakje of enkel de sokken en het pakje? Ik heb het dan echt over dagen dat het voor ons als volwassen ook koud te noemen is. Het bloed circuleert natuurlijk een stuk minder goed in zo’n positie'.
Mijn antwoord was:
'Dat moet je echt even zelf beoordelen. Dat is afhankelijk van zoveel factoren. Houdt de temperatuur van je kindje goed in de gaten, dan komt het zeker goed'.
U geeft aan dat u dit antwoord nogal simplistisch vind.
Ik geef u dit antwoord omdat het geen vast gegeven is of u alleen sokjes aan moet trekken onder het pak of daarover nog slofjes. Dat is afhankelijk van heel veel factoren. Ten eerste kan de bloed toevoer minder zijn in een draagzak, dit is natuurlijk afhankelijk van welke draagzak en kwaliteit deze is en hoe u uw kindje hierin past en hierin positioneert.
Dan heeft u het over, wanneer het voor volwassenen ook te koud te noemen is. Waar moet ik dan vanuit gaan? Is dat 0 graden of is dat -10 graden? Ook hier kan ik geen eenduidig antwoord op geven omdat dan de volgende vraag is of er wel of geen wind staat en hoe hard deze waait. Dit is namelijk van grote invloed op de gevoelstemperatuur van u en uw kindje. Wanneer u daarbij bedenkt dat je soms kindjes hebt die zichzelf goed kunnen warm houden of weer wat minder wordt al lastiger om daar een duidelijk antwoord op te geven.
Met zoveel factoren die invloed kunnen hebben op de temperatuur van uw kindje heb ik u aangegeven dat het het beste is om dat zelf even te beoordelen, wat me overigens meer dan logisch lijkt. Zorgen dat je kindje het warm en comfortabel heeft is namelijk niet een exact gegeven wat van te voren bepaald kan worden en moet je er meestal ter plekke een beetje op inspelen en bijsturen.
Ik lees ook dat u geen track & trace code heeft ontvangen. Soms kan dat gebeuren omdat deze dan bij de klant in de spambox beland. Ook kan het zijn dat een klant ons een verkeerd emailadres heeft doorgegeven. U heeft ons het volgende adres bij ons ingevuld: XXX@gmail.col. Ik kan me voorstellen dat het .com had moeten zijn? Ons syteem neemt alles over zoals het door de klant wordt ingevuld en we lopen begrijpelijkerwijs niet alle emailadressen persoonlijk na of deze correct zijn.
Verder zie ik dat de bestelling gedaan is op 27 februari en dat deze geleverd is in de ochtend op 28 februari, uiteraard met zorg en als cadeau verpakt zoals je van ons mag verwachten.
Het is nogmaals spijtig te horen dat u zo teleurgesteld bent in kennelijk alleen onze service in contact die zo te zien ook deels te wijten valt aan het verkeerd verschafte email.
Ik wens u een fijn weekend toe, zeker met dit mooie weer.
Warme groet,
Mischa Hendriksen voor Woolskins -
Janneke
Snel verstuurd, prachtig verpakt (alleen papier!) en een heel mooi product. Blij mee.
Jacqueline vanRaay
Een heel mooi product, geweldig mooi verpakt, het was een feestje om dit product uit te pakken .
Yolanda
Mooi verpakt en snel geleverd
Diejenne Bakker
Wat een mooie producten verkoopt Woolskin. Het wordt zo mega leuk verpakt en is echt een cadeautje om uit te pakken. Ook was het pakket de volgende dag al binnen!
Karin H.
Goede betrouwbare webwinkel waar je fijne kwaliteit kan bestellen, zeer tevreden
Caroline Fagerberg
Hallo I got the packige so beautiful folded . But I was not so glad when I saw the yogamat . I thought it would be Made of real sheepskin With real leather on the back! It was not ! It was knitted on the upper side and the wool was fastened in the knitted textile. And the bottom was made of something like plastic surely not real leather. So I am disappointed and have not yet decided wether to send it back or not.
Gabi Krauß
Herzlichen Dank für den raschen Versand und die liebevolle Verpackung. Die Qualität ist sehr gut und die Produkte wunderschön.
W.
Geweldige service, mooi verpakt en snel verzonden
Martijn Meijer
Leuk winkeltje met mooie producten en vriendelijke bediening
Ilse
Snelle levering, de bodywarmer was heel leuk ingepakt met een mooi kaartje erbij; echt een cadeautje om uit te pakken! Communicatie met de winkel was ook heel goed.
Jonneke Van de wetering
Fantastische kwaliteit en fijne service!
L.jansen
Top service
Lieke b
Snelle verzending. Heel leuk ingepakt en prachtig product!
Karen Miltenburg
Lang getwijfeld om het product, een wikkeldeken van wol, aan te schaffen, het is toch een behoorlijk bedrag maar oh, wat ben ik blij met mijn aankoop. De deken kwam zo mooi verpakt binnen, echt als een cadeautje met liefde ingepakt, dank daarvoor!
De wikkeldeken is van super mooie kwaliteit en helemaal de aankoopprijs waard. Ik ben 36 weken zwanger dus nog niet actief in gebruikt maar ik ben nu al zo blij met de deken en raadt de winkel zeer zeker aan, jammer dat de fysieke winkel niet om de hoek is maar wanneer ik weer iets nodig heb dan zal ik kijken of ik het product hier kan vinden i.p.v. bij een grote commerciële keten want ik ben erg enthousiast. -
Ness
Snel bezorgd, erg leuk ingepakt, een kadootje echt! Materiaal is mooi, netjes afgewerkt en goed model. Normaal heb ik maat 38 en een S was prima. Het maat advies op de site klopt. Heel erg bedankt.
Tineke Schipper
Mooie kwaliteit en prima afhandeling.