Woodystore
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 20-06-2024 stopgezet
W.C. Donkervoort
Uitstekende service, en wij zijn zeer tevreden, wij zijn nog lang niet uit gewinkeld.
Jet
Super mooie armband ontvangen van een hele mooie kwaliteit . Ook de verzending was razend snel. De bestelling s’avonds geplaatst en de volgende ochtend al ontvangen ! Helemaal top!
Miranda Rijpers
Fantastisch
M Seinstra
Mooi product met goede prijs- kwaliteitverhouding, snelle levering en nette service!
W.C. Donkervoort
Prima service, keurig in een stevige doos ontvangen,. En ik was zeer tevreden over de armband, ik kan iedereen aanraden om op de site van Woody te kijken mooie dingen en niet duur. Zeer goeie kwaliteit
Antwoord van WoodystoreHallo Donkervoort,
Wat een fijne review, super bedankt! -
Helga de Laat
Hele mooie armband ontvangen (Great Kratos) van een goede kwaliteit en leuk verpakt. Mijn vriend is er erg blij mee.
Snelle levering ook, top!
Antwoord van WoodystoreHallo Helga,
Goed om te horen dat het cadeautje snel en goed uitgekozen is!
Suzan Kaiser
Snel geleverd, mooi verpakt en een handgeschreven briefje erbij 😍
Antwoord van WoodystoreHallo Suzan,
Wat leuk om te horen dat het zo goed ontvangen is!
Brigitte Waanders
Snelle levering 👍🏼
Antwoord van WoodystoreHallo Brigitte,
Bedankt voor je positieve review! -
Sanne Doorten
Snelle service en mooi product
Antwoord van WoodystoreHallo Sanne,
Jan
Goede service, het horloge is netjes op tijd geleverd inclusief handig apparaatje om de band te verstellen.
Antwoord van WoodystoreHallo Jan,
Fijn om te horen dat alles naar wens is, bedankt voor de review! -
Wies Rollfs of Roelofs
Ontzettend snel mijn horloge deed het niet binnen 1 dag een ander horloge top hoor
Antwoord van WoodystoreHallo Wies,
Gelukkig hebben we het snel op kunnen lossen.
Veel plezier met het nieuwe horloge en bedankt voor de review! -
Jahanara Rozeboom
snelle levering en mooi verpakt. Het inkorten was wel moeilijker dan op het filmpje, door dat het filmpje niet helemaal klopte. Verder ben ik heel blij met mijn horloge
Antwoord van WoodystoreHallo Jahanara,
Bedankt voor het compliment!
Bedankt ook voor je feedback, we hebben een mailtje gestuurd met de vraag of je het probleem beter uit zou willen leggen zodat wij dit eventueel aan kunnen passen en klanten de beste ervaring te geven.
Jan de Graaf
Voldoet volledig aan de verwachting prima service
Antwoord van WoodystoreHallo Jan,
Fijn dat we je een goede ervaring hebben kunnen laten ervaren, veel plezier met je nieuwe horloge en bedankt voor je review! -
Hendrik Wegter
Snelle levering. Helemaal tevreden over jullie producten
Antwoord van WoodystoreHallo Hendrik, fijn dat we weer een tevreden klant hebben!
Bedankt voor je review. -
Petra
Mooie armbandje gekregen van mijn zoon van woodystore. Super mooi!
Antwoord van WoodystoreHallo Petra, super bedankt voor je review!
Veel plezier met je armbandje.
Nigel
Woodystore -
W.J. Van Kessel
Levering kan niet beter zo leuk en mooi verpakt dat komt echt super en met goede zorg verpakt over bij de klant. Echt een leuk en mooi cadeau om te geven.
Antwoord van WoodystoreHallo van Kessel, Bedankt dat je de tijd wilt nemen om zo'n leuke review te schrijven, hier worden we blij van!
Roderick Janga
Mooie spullen en mooie
Antwoord van WoodystoreHallo Rodercik, Bedankt voor je review!
Michiel Schoonderbeek
Kwaliteit van de spullen en de goede service
Antwoord van WoodystoreHallo Michiel, super bedankt voor je review!
Ferenc Parbhoesingh
Goed product!
Ferenc Parbhoesingh
Goed kwaliteit, stevig, duurzaam en zeker het geld waard. Hier bestel gerust nog een keer iets.
Antwoord van WoodystoreHallo Ferenc,
Bedankt dat je je beoordeling deelt met ons!
Veel plezier met je nieuwe armband.