Woodburner
Henny
Snelle levering goede prijzen.
Johan Dorsman
Goede service na het leveren van een beschadigd product, snel geregeerd en opgelost.
Hoe beoordeel je Woodburner?
Patrik Dams
Perfect
Re Van Oorschot
Snel geleverd
Renate Bos
Hadden al een werkplaatskachel van jullie maar na 6 jaar schoon op . Prima voor die prijs. Dus nieuwe besteld . Alleen xe nieuwe is een iets ander model als de voorgaande. Lagere pootjes dus moesten we wat aanpassen.
Danny Suitela
Vandaag onverwachts bij de showroom gaan kijken, werden vriendelijk ontvangen en kregen een uitgebreide deskundige uitleg. Er werd meegedacht en zijn samen op een prachtige houtkachel met alle bijbehorende spullen uitgekomen.
Alle spullen waren op voorraad dus wij konden als tevreden klanten weer vertrekken.
Echt een aanrader 👍🏻
Lodewijk
Product kwam gebroken aan. Mailtje gestuurd en daarna er achter aan gebeld. Volgende dag een nieuwe wat goed is. De kwaliteit van de gietijzeren oven deur is matig, goedkope Chinese fabricatie met klemmende delen.
Ron Stoks
Goede service, netjes en snel bezorgd. Product voldoet aan verwachting. Alles goed geregeld
Marieke Beekhuis
Snelle levering. Helaas waren er dingen dubbel gekomen en ontbraken er 2 dingen. Dit werd gelukkig heel snel en vriendelijk opgelist! Superfijn dus.
Kevin
Zondag avond besteld Dinsdag in huis
Karin
Snel geleverd
Francine Beerens
Goede kwaliteit,goede prijzen en snelle levering
Hotel La Truite d'Argent - Ardennen
Snelle levering en goede service!
Wessel Janssen
Zoals bij elke bestelling ; goeie communicatie en levering .
Producten van hoge kwaliteit ben zoals beschreven en afgebeeld
Cees Lameijn
goed product, en snel geleverd
Robert Stoffels
Snelle levering,artikel ontvangen zoals beschreven.
Frans van Dijken
Snelle service en een goede prijs
René Koopman
Goed spul, redelijke prijs en snelle verzending
Aj Vink
Goede leuke webschop
Linda Vaasen
Fijne service en heel goed advies gekregen. Wij hadden een aantal artikelen verkeerd besteld en na een belletje waren we flink wat wijzer. Verkeerde artikelen gingen terug en de juiste binnen 2 dagen binnengekregen. Heel prettig !