WishFlowers
WishFlowers is dé landelijke webshop voor uitvaartbloemen. Bestel hier uw bloemen en onze regionale uitvaartbloemist bezorgt ze op het gewenste tijdstip en de juiste locatie.

WishFlowers biedt een ruim assortiment rouwbloemen waarbij u makkelijk op stijl, vorm en kleur kunt filteren. U kunt elk rouwbloemstuk rondom in 180 graden bekijken zodat u goed kunt zien wat u koopt. WishFlowers levert gratis door heel Nederland.
bloemen flowers uitvaart
9,2
Filter 35 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 26 met beschrijving

• Mevr. Nancy Van Zandvoort
    Geverifieerde klant van WishFlowers

erg prettig geholpen en meedenkend

• Mevr. Daimy Puister
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Er ontbrak een heel lint, het lint met onze namen erop. Ik heb een foto gemaakt zodat het duidelijk zichtbaar

• Hoe beoordeel je WishFlowers?

• Mevr. Angela Klumpert-Clifford
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Prachtig rouwstuk. Na ruim een week nog steeds mooi.

Antwoord van WishFlowers

Dank u voor het compliment. Sterkte met het verlies.

• Jolande
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Rouwstuk voor onze overleden moeder besteld maar is niet binnen gekomen. Zou bezorgd worden om 16 uur. Gebeld naar de bloemist in onze buurt die bij wishflowers op de lijst staat. Deze gaf aan geen bestelling gehad te hebben. Pas de volgende ochtend contact kunnen krijgen maar ze konden op zo'n korte termijn (1,5 uur) niets meer regelen. Geen bloemen voor mijn moeder. Advies was dat we naar de dichtsbijzijnde bloemist moesten gaan of zij nog iets kunnen regelen in korte tijd. Dag erna een email met excuses en garantie dat ik het geld terug krijg. Ik wacht daar nog op. Ook gezegd dat het probleem wat zich had voorgedaan opgelost is. Dit klopt dus niet. Ze hebben de bestelling uit besteed aan een bloemist die al 2 jaar niet meer bij hun is aangesloten. Deze bloemist staat nog steeds in hun lijst.

Antwoord van WishFlowers

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vergissing met uw bestelling van het rouwbloemstuk. Door een technische fout is de order niet correct in ons systeem ontvangen. Dit is inmiddels verholpen, maar we begrijpen dat dit voor u bijzonder vervelend is, zeker in de context van een uitvaart.

We hadden van onze bloemist begrepen dat u inmiddels een andere oplossing heeft kunnen vinden voor de bloemen en hopen dat alles verder naar wens is verlopen. Desondanks willen we nogmaals onze spijt betuigen voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt. We hebben de fout in ons systeem hersteld, zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Ook wordt het bedrag van uw bestelling uiteraard terug gestort.

We wensen u veel sterkte met het verlies.

• Corine
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Prachtig rouwstuk en goede service

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor het compliment. En sterkte met het verlies.

• Dhr. Ronald Toet
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Mooie bloemen en een goede service !
    Top kwaliteit 👌

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor het compliment. En sterkte met het verlies.

• Irma
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Prachtig bloemstuk voor een mooie prijs. Zeer goede service van de bloemist.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt en fijn om te horen.

• Mevr. Sjoukje Robben-van Gils
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Mooi boeket, op tijd geleverd.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt, fijn om te horen.

• Dhr. P De Deugd

Super mooi rouwboeket geleverd

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor het compliment.

• Mevr. Els Vlugt

Prachtig bloemstuk.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor het compliment.

• Mevr. A Wilkens-Mol
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Snelle service, prachtig bloemstuk.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt en fijn om te horen. Sterkte met het verlies.

• Mevr. Marieke Kromhout
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Een prachtig boeket waar we zeer tevreden over waren. Er werd op de dag van de crematie een mooi fris boeket afgeleverd.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor uw positieve reactie. En sterkte met het verlies.

• Mevr. Mirella Essenberg
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Een prachtig boeket gemaakt met extra wens erin verwerkt van de bramen , voor de nabestaande was dit een zeer bijzonder gegeven en ben dan ook heel dankbaar voor de goede service van Jan van de bloemen atelier Paladijn die het boeket heeft gemaakt .

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor uw goede beoordeling. En sterkte gewenst met het verlies.

• Mevr. Aartje Teeuwen
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Het was een rouwboeket. Ik woonde de begrafenis bij en heb het kunnen zien. Het was een mooi boeket.

Antwoord van WishFlowers

Dank voor uw compliment. En sterkte toegewenst!

• Mevr. Caroline Blaauwe
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voortgang. Boeket was uiteindelijk helemaal volgens wens. Zag er mooi vers en verzorgd uit.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt en fijn om te horen.

• Dhr. Peter Hendriks
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Heel eenvoudig om een keuze te maken uit de grote collectie. Ook de opmaak van de bloemstukken door de bloemist was fantastisch. Dit heeft zeker bijgedragen aan een mooi afscheid en een begin van de rouwverwerking.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen. Sterkte met de rouwverwerking.

• Mevr. Eveline van der Laag
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Prachtig bloemstuk dat perfect voldeed aan onze verwachtingen.

Antwoord van WishFlowers

Bedankt voor uw compliment.

• Mevr. Patricia Klaassen
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Via mail een vraag gesteld over de bloemen, heel snel antwoord! Vervolgens het rouwwerk besteld en ik werd vervolgens goed geïnformeerd per mail over welke bloemist de bloemen ging leveren, ik kreeg een mail wanneer de bloemen geleverd zouden worden, en een mail toen de bloemen waren afgeleverd. Het rouwwerk was ronduit prachtig en kwam goed overeen met de foto op de website

• Mevr. Marlies Murk den Uyl

Een mooi bloemstuk

• Mevr. Tara Tikai
    Geverifieerde klant van WishFlowers

Super goed geholpen, telefonisch goed bereikbaar. Enige nadeel, bij mij, was dat ik de bestelling niet kon inzien. Wel dat ik een bestelling had geplaatst e.d. ,maar niet het boeket zelf. Ook kon ik geen veranderingen aanbrengen, zoals toevoegen van een naam. Telefonisch ben ik heel goed geholpen. Wensen, zoals, bloemen keus en levering van tijdstip en een extra naam op de lint, zijn goed afgehandeld.

Antwoord van WishFlowers

Dank u, fijn om te horen.