Wilhelmina Designs
Jan Erasmus
Goede producten en levering
Lodewijk
Borek tuinmeubelen helemaal goed, maar ik vind het bijzonder dat als je zo’n dure en mooie set bestelt er 1 bezorger komt waarbij je moet helpen met sjouwen en ze alles dan in houten kisten etc achterlaten. Normaal gesproken wordt het toch voor je uitgepakt etc…
Hoe beoordeel je Wilhelmina Designs?
Marjan
Blij met de prachtige sierkussens. Kleuren komen zeer goed overeen met de foto’s op de website. Snelle verzending.
Annalies Reuser
Mooie kussens en plaid gekocht! Had een verkeerde kleur besteld maar het was geen enkel probleem deze om te ruilen. Top service!
Wally van der Vlist
Prachtig kussen en snelle levering
1 deel wordt snel geleverd en het andere deel van de bestelling laat lang op zicht wachten. Dit is de tweede keer dat dit gebeurt.
Stephane Castets
Heel tevreden!
Daniella Verdonck
Mooie kussens
Carla Spelier
Super snelle levering , en ook goede communicatie over bestelde artikelen.
Prachtige kussen -
Sharon
Supersnel geleverd en fijn contact met de klantenservice gehad vooraf. Ik heb erg last minute besteld en mijn bestelling moest mee met transport naar Spanje waardoor het echt dezelfde dag verzonden moest worden. Dit is ook gebeurd nadat ik dat vriendelijk had verzocht met de klantenservice. Daar ben ik prima geholpen. De artikelen zijn heel mooi en waren top verpakt.
K Koenen
Snelle levering en alles netjes verpakt. Het product voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Ik bestel hier altijd graag!
Marga Burlage
Goed verpakt en mooi!!! -
Yasmin
Beste,
Ik wil bij deze een review geven nav mijn aankoop bij jullie. Ik ben tevreden over de producten. Hiervoor geef ik 5 sterren. Echter, de service is mij enorm tegengevallen. De wijze waarop de conversaties zijn verlopen verdient een 1. Om die reden geef ik jullie 3 sterren. -
Lucy Kuijpers-de Groot
Fijne service. Ze denken mee en geven goed advies.
Frieda van Wijngaarden
Snelle levering en keurig verzorgd verzonden.
Victorine Aarts
Zeer klantgericht, snelle levering en retourneren verloopt erg fijn
Sabrina
Goed en netjes verpakt -
Francien Snoeren van Dongen
Mooie webpagina, snelle verzending. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Kirsten Deleu
Top service, alles netjes in orde
Jacline Rotyis
Prachtige Claudi kussens! Chique! Snelle levering!