Wijzeroverdebasisschool.nl

Wijzeroverdebasisschool.nl

Wij geloven dat elk kind alles kan leren.

Ons team van deskundigen ondersteunt jou met artikelen, video’s en oefenboeken voor alle vakken op de basisschool. Help jouw kinderen op weg naar een kansrijke toekomst.
9,4
Filter 768 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 766 met beschrijving

• MARTHA
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Ik ben de Oma die haar kleindochter begeleidt met haar schoolwerk. Mijn kleindochter is heel enthousiast over de opdrachten. Tot nu gaat alles naar wens en hoop in de toekomst hetzelfde te mogen ervaren.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Martha, wat fijn dat je je kleindochter kunt helpen. Goed om te horen dat ze enthousiast over de opdrachten is en alles naar wens verloopt! Succes met oefenen.

• Ega

Snellen levering

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Ega, fijn om te horen! Dank voor je review.
    Maaike

• Hoe beoordeel je Wijzeroverdebasisschool.nl?

• Ritu
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Nice material and very helpful

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Thank you for your review Ritu. Great to hear it.
    Warm regards,

• Saeideh

Geweldig uitleg,

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Saeideh. dank voor je review. Fijn om te horen!

• Sandra

Handzaam en overzichtelijk oefenmateriaal

Beste Sandra,
    Dank voor je review. Fijn om te horen!

• Fatiha
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Zij is al een klein beetje begonnen maar we weten nog niet hoe het gaat want het schooljaar is nog niet begonnen

Beste Fatiha,
    Veel succes alvast voor het komende schooljaar en mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd e-mailen. Dank voor je review en nog een fijne vakantie!

• Daria
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Eindelijk heb ik het duidelijk wat onze zoon (group 3) leert op school! Nu snap ik de schoolrapport beter en kan hem beter helpen.

Wij doen dictee en rekenen soms in de auto. 5 min met veel plezier.

Ook super leerzame tips (over begrijpend lezen, spelletjes in de auto, etc).

Super werk dat jullie doen.
    Hartelijk dank!!!!

Beste Daria,
    Fijn om te horen dat je iets hebt aan ons oefenmateriaal, onze tips en informatie. Geweldig dat jullie met plezier oefenen. Heel graag gedaan en jij bedankt voor je review!

• Archana
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

De boeken waren super handig. Ik zag bij mijn zoon wel verschil in.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Archana, fijn om te horen dat je de boeken zo handig vindt en dat je verschil ziet bij je zoon! Dank voor je review.

• Kelly
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

We zijn nog niet begonnen, er is nog zo veel gaande om dit school jaar af te ronden.
    Maar erg fijn dat je zoveel tips krijgt.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Kelly, dank voor je review. In ieder geval fijn om te horen dat je onze tips waardeert!
    Hartelijke groet en vast een fijne vakantie,

• Stepan

👍 prima

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Dank voor je review Stepan!

• Mar88
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Onze dochter miste zelfvertrouwen en dit heeft ze met het oefenen met de boeken super bereikt. Haar Cito score is van 4 naar 1 gegaan! Meer dan tevreden over deze producten.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Mar88, wat fijn om te horen dat het zelfvertrouwen van jullie dochter zo gegroeid is en ze zo vooruit is gegaan! Dank voor je review en succes en plezier met oefenen!

• jessy
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

heel de site doet het niet

Beste jessy,
    We hebben inderdaad een technische storing gehad waardoor de website een tijdje niet bereikbaar was. Excuses voor het ongemak.

• Betty
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

We zijn zeer tevreden over de resultaten. Zelfs de juf merkt al verschil

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Betty, heel fijn om te horen dat jullie zeer tevreden zijn over de resultaten! Dank voor je review.

• Claire
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Heel waardevol oefenmateriaal. De werkboekjes (zowel spelling 2e helft groep 3 als vakantieboek rekenen van groep 3 naar groep 4) zijn erg duidelijk. Mijn dochter vindt het zelfs leuk en pakt de boeken er zelf bij. Echt een aanrader voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken!

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Claire, fijn om te horen dat je onze oefenboeken erg duidelijk vindt en dat je dochter het leuk vindt om erin te werken! Veel plezier en succes! Dank voor je review.

• Peter
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Supersnel bezorgd, duidelijke uitleg, goed mee te werken!

Beste Peter,
    Dank voor je review. Fijn om te horen!

• Eugeen
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Prima materiaal, bijzonder goede hulp.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Eugeen, dank voor je review. Fijn om te horen!

• Suzanne
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Ik ben erg tevreden over wijzeroverdebasisschool. Het heeft een goed en ruim aanbod voor de verschillende klassen. De website is overzichtelijk. De oefenbladen en tips te vinden op de website en ontvangen via de mail zijn ook helpend (oke, soms wel een beetje veel mailtjes achter elkaar, maar dan blijft het wel onder de aandacht). De oefenboeken zijn erg fijn om mee te werken! Wij hebben meerdere oefenboeken (rekenen groep 4-2e helft van het schooljaar, rekenen groep 7- 2e helft van het schooljaar, CITO/IEP-toets M7 en ook E7 , maar onze focus ligt op het rekenen. De opbouw, de verschillende onderdelen, als ook de herhaling, maken dat onze beide dochters stappen vooruit zetten als het gaat om het rekenwerk. Ze begrijpen het beter en maken het meer eigen. Waardoor ook het zelfvertrouwen omtrent dit onderdeel groeit. We zijn erg benieuwd of dit ook zal gaan resulteren in hogere CITO toets scores.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Suzanne, dank voor je uitgebreide review. Heel fijn om te horen dat jullie dochters vooruit gaan en dat hun zelfvertrouwen groeit! Succes en veel plezier met oefenen!

• Henny
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Alle oefeningen zijn bij vele methodes te gebruiken
    Vooral bij kinderen met een leerachterstand of een zwakke school. Ik ben er zeer content mee.
    W

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Henny, dank voor je review. Fijn om te horen dat je erg tevreden bent met ons oefenmateriaal!

• Robert
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Ik ben erg blij dat ik mijn kinderen met deze oefen methoden kan helpen. Zeker met rekenen. Het is zo belangrijk om je kind op een leuke manier te helpen en mijn kinderen werken graag uit de boekjes. Met een kleine stimulatie om bladzijden te doen vliegen ze erdoor heen. Resultaat zijn echt goede resultaten i.p.v. een achterstand.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Robert, dank voor je review. Fijn om te horen dat je kinderen graag uit de boeken werken en dat je resultaat ziet! Succes en veel plezier met oefenen!

• Jolande
    Review voor Wijzeroverdebasisschool.nl

Goede educatieve materialen. Goede opbouw van leerstof. Snelle levering. Goede service.

Antwoord van Wijzeroverdebasisschool.nl

Beste Jolande, dank voor je review. Fijn om te horen!