Wijs West
Cora
Heel mooi speelgoed !
Sophie van Kleef
2 van de 5 items waren verkeerd
Antwoord van Wijs WestBedankt voor je review.
We vinden het heel jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Zorg en aandacht zijn belangrijk voor ons.
Het blijft natuurlijk mensenwerk en er gaat wel een iets mis. Er kan uiteraard altijd direct contact op worden genomen met de klantenservice, wij lossen altijd alles op!
Zouden jullie kunnen aangeven wat er niet helemaal goed is gegaan?
We willen oprechts niets liever dan dat je tevreden bent met je bestelling bij Wijs West, dus
laat het ons gerust weten! -
Hoe beoordeel je Wijs West?
Esther
Artikel kwam op tijd binnen, prima! Ik miste wel de beschermhoes die normaal om dit soort artikelen zit.
Bij de bestelling was de mogelijkheid om het te laten inpakken voor kerst. Dat leek me fijn, dus aangeklikt.
Bij het openmaken van de doos, was het echt heel slecht ingepakt. Stukken open en lukraak gevouwen en geplakt. Jammer.Antwoord van Wijs WestDank je wel voor je bericht,
We vinden het ontzettend jammer om te horen dat de verpakking niet naar wens was. Onze excuses hiervoor. Door de drukte proberen we alles zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, maar dat is hier duidelijk niet goed gegaan. Normaal laten we een klein stukje van de verpakking open zodat je zelf een blik kunt werpen op de inhoud en het eventueel kunt sluiten, maar we begrijpen dat dit geen excuus is voor de slechte staat van de verpakking.
Je kan ons altijd even contacten via de mail, dan zoeken we samen een passende oplossing.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank je wel voor je geduld. We stellen je feedback erg op prijs en gaan ermee aan de slag om dit in de toekomst te verbeteren. -
Shirley Del Castillo Marocho - Jarman
Leuke producten, netjes verpakt!
Frank Pijpers
Al netjes ingepakt met cadeaupapier
E. Duman
Goede service, mooi aanbod en mooi ingepakt
Janneke
Top winkel met een geweldige service en leuk en exclusief speelgoed! Koop er graag!
Anne Meinsma
Leuk
Liesbeth Kortekaas
Prettige en vlotte service
Pianoman
De levering was snel, ondanks black friday, en zelfs al ingepakt!
Merve Peyic
Snelle levering, heel mooi cadeau verpakking!
Elena
Na 1 keer besteld te hebben bij Wijs West was ik zoo onder de indruk van hun persoonlijke, professionele en uiterst vriendelijke service dat ik meteen nog een bestelling geplaatst heb. Wat een geweldige winkel en wat een vriendelijk personeel!
Evelien van Overbeeke
Bestelling goed uitgevoerd. En vlot geleverd.
Annemie Jans
Fijne en snelle service en mooie spullen
Irene Talacko
Echt super en ook nog mooi verpakt!
Soul
Misleidende advertentie had verwacht dat ik
kreeg maar las later dat het een fop verassing isAntwoord van Wijs WestBedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat de macarons niet helemaal waren wat je ervan had verwacht. In de producttekst hebben we geprobeerd duidelijk te maken dat het hier om een speelse versie gaat met verrassingen erin, maar we begrijpen dat dit misschien anders overkwam. Wij zijn namelijk een speelgoedwinkel en verkopen geen echte etenswaren, dus deze macarons zijn bedoeld als grappige decoratie of cadeautje.
We hopen dat de inhoud alsnog voor een glimlach heeft gezorgd! Als je nog vragen hebt of denkt dat we iets voor je kunnen betekenen, stuur ons gerust een berichtje. We helpen je graag! -
W
Goede en persoonlijke service
Omi
Super snel bezorgd en leuk verpakt
Esther Smids
Snelle levering en uitstekende service!
Valerie Vhb
Snelle levering, mooi verpakt