Wijny Wijnvakhandel
erik
Prima aflevering en lekkere wijn. Altijd goede en persoonlijke service
DK
Mooie collectie van veel verschillende Europese wijnen. Niet alleen uit gangbare gebieden, maar ook uit bijvoorbeeld Moldova. Ik kocht daar eerder zulke lekkere wijnen en steun zo ook een zich ontwikkelend (wijn)land.
Hoe beoordeel je Wijny Wijnvakhandel?
Ron
Snelle en correcte levering en zeer goed verpakt!
Erik
Heerlijke wijnen voor een zachte prijs,en snel geleverd.
Peter
Snel en goed geleverd. Milieubewuste verpakking, kan zo bij het oudpapier, geen plastic, helemaal top. Al enige tijd leverancier van ons huiswijn
Joop
Mooie prijs, snelle levering en goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijke mensen. Kortom TOP !!
Peter
Uitstekend. Goed verpakt, allemaal karton kan zo bij het oudpapier. Gunstig geprijsd. Snelle levering.
Sandra Nieuwhof-Horst
Gelukkig hebben zij de cava, die ik het allerlekkerst vind. Bestellen gaat makkelijk, levering snel en goed verzorgd, contact heel vriendelijk.
Klaas
prima levering, goed verpakt
Pauline
Prima prijzen, groot assortiment, snelle en nette service en echt goed verpakt.
Cynthia Kuiper
Snele levering, track en trace, goede prijs
Harry Elbers
Goed verpakt; gunstig geprijsd; goede bezorgdienst DPD. Beter moet; communicatie richting klant als bestelling later komt, of, nóg later. Blijf in gesprek met klant. Ook als de levering later komt. Het vertrouwen ebt snel weg als het te lang stil blijft in Almere. Er is beterschap beloofd..
HT
Snelle levering, goed verpakt, tevens vriendelijke verkopers die met je meedenken
W voorpijl
Goede prijs en accurate levering
Jolanda Ubaghs
Heel erg tevreden mooi op tijd geleverd heel netjes verpakt TOP!
marianne
Eerder dan aangegeven, prima verpakt, dik in orde !
W.A.J.C. van Denderen
De geleverde producten zijn geweldig en de goede service en snelle levering vind ik uitstekend,
Hans
Goede service!
Hanneke
Snel geleverd, helaas maar 4 flessen van de 6 maar dit werd snel gecommuniceerd en het geld gerestitueerd. Prima!
Rene
Goede service, duidelijke website, mooie aanbieding