Wietolie.nl
Goed gehulpen
Kelly Martens
Zeer goed
Antwoord van Wietolie.nlBeste Kelly,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent! We bieden onze klanten graag een goede service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya -
Hoe beoordeel je Wietolie.nl?
Belinda
Altijd goed, netjes verpakt goede kwaliteit. Telefonisch contact gehad omdat ik zelf een foutje had gemaakt en helemaal opgelost door wietolie.nl heel tevreden en al jaren vaste klant. Vandaag besteld altijd binnen 48 uur in huis, en gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Dikke 10!!
Antwoord van Wietolie.nlBeste Belinda,
Bedankt voor uw super beoordeling! Bedankt voor uw klandizie, wij zijn erg blij om te lezen dat u al jaren onze tevreden vaste klant bent! Fijn om te lezen dat het foutje goed is afgehandeld! Onze bestellingen worden met veel zorg en aandacht verwerkt :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Hans de Vries
Goede en betaalbare kwaliteit. Snelle levering. Aanbevolen!
Antwoord van Wietolie.nlBeste Hans,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering en acties. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webwinkel en nog een mooie dag gewenst!
Noha
Snelle levering en een gratis verassing erbij. Top, dank je wel !
Antwoord van Wietolie.nlBeste Noha,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering en het cadeautje. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webwinkel en nog een mooie dag gewenst!
W.M.E.M. Terporten
Goede CBN-olie en ook nog eens goed geprijsd. En nog een cadeautje toe!
Antwoord van Wietolie.nlBeste heer/mevrouw Terporten,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze prijzen en het cadeautje. Wij geven onze klanten graag een extraatje :), .Fijn dat u baat heeft bij onze CBN olie. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
PM
Prima service en snel, helemaal toppie
Antwoord van Wietolie.nlBeste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle service. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Jan Michiel Suers
Snelle levering, en hele goede service 👌
Antwoord van Wietolie.nlBeste Jan Michiel,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
D. Reisner
Zoals altijd snelle levering en als cadeau een tweede flesje CBN olie gratis.
Antwoord van Wietolie.nlBeste heer/mevrouw Reisner,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Fijn dat u het cadeautje waardeert :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Natascha
Goede kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Snelle levering en leuk om iets extra's te krijgen om uit te proberen. Aanrader om hier te bestellen.
Antwoord van Wietolie.nlBeste Natasha,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en het cadeautje. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Wij wensen u nog een mooie dag!
BJÖRN VAN SCHOOR
Altijd goede servies
Antwoord van Wietolie.nlBeste Björn,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Anna Haegeman
Gewoon Prima
Antwoord van Wietolie.nlBeste Anna,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Els Van gemerden
Altijd een snelle levering
Antwoord van Wietolie.nlBeste Els,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Theo Bruijntjes
goede producten op tijd geleverd en altijd een klein presentje top
Antwoord van Wietolie.nlBeste Theo,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten, het cadeautje en de snelle verwerking van uw bestelling. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Sylvie JEANRAY
Bons produits, livraison dans les temps. Je recommande
Antwoord van Wietolie.nlDear Sylvie,
Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our products and delivery. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. We hope to see you again in our webshop. Have a wonderful day!
Kind regards,
Luca De Paauw
Snelle levering Laag in Prijs en altijd een leuk presentje erbij. Goede service Heel tevreden
Antwoord van Wietolie.nlBeste Luca,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering, prijzen en het cadeautje. Wij geven onze klanten graag een extraatje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Kerstin Nieuwenhuis
Antwoord van Wietolie.nlBeste Kerstin,
Satya
Beertje
Snelle levering, goede communicatie,snelle en vriendelijke reactie, mooie prijs, kortingscode, kadootje en korting kaart!!! Toppie
Antwoord van Wietolie.nlBeste Beertje,
Bedankt voor uw super beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering, communicatie en acties. Het cadeautje was onze plezier om te geven :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Sarah Denis
Snelle levering, alles goed!
Antwoord van Wietolie.nlBeste Sarah,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering. Wij doen graag ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Ben Mohr
Top bedrijf
Antwoord van Wietolie.nlBeste Ben,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons.. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya