Wharfedale
Frits
De Lintons had ik reeds gehoord maar te groot geschat voor mijn goed gedempte woonruimte van 4 x 4 meter, maar de Super Dentons passen er helemaal en op mijn 13 watt buizenversterker. Tip: eerst 4 dagen continue warm-draaien. Met de middentoon luidsprekers naar binnen gericht, 2.5 m uit elkaar en 30 cm vd achterwand en ingedraaid !, past het heel goed. Verwacht geen strakke monitor, maar geniet van je favoriete muziek. De aanwezige bas geeft meer body aan de sopraanstemmen. Lost in music zal ik maar zeggen. Geen licht eiken, matige aansluitpluggen, lange levertijd maar wel goede service.
Justfred
Eind januari een set Wharfedale super linton besteld. Blijkt dat het tot half april duurt voordat ze binnen zijn🤔 Op de Wharfedale site diverse malen via de chatbox mijn ongenoegen kenbaar gemaakt, géén reactie.
Hoe beoordeel je Wharfedale?
Marc
Geweldig bedrijf met zeer snelle appservice waar je met alle vragen een fatsoenlijk antwoord krijgt waar je ook echt wat mee kunt. Omdat wat ik wilde eigenlijk buiten de actie viel die er op dat moment was hebben ze er zonder enig aarzelen een alternatieve actie voor gemaakt. Super bedrijf dus, en vooral ook super onder de indruk van het product: de walnoothouten speakerkasten lijken wel uit een stuk massief hout te zijn gemaakt: een bouwkwaliteit die ik nog niet eerder gezien heb in ieder geval en een geluid waar ik van onder de indruk ben.
Doede Palma
duurde lang 2 maanden voor het kwam
Dennis Gill
Mooi product, zeer tevreden met de Diamond 12.1 speakers. Helaas heeft de levering veel te lang geduurd ( bijna 3 maanden)
Jan
De levering duurde enkele weken langer dan voorzien, maar Wharfedale antwoordde snel en helder op vragen hierover én stelde zelf een financiële compensatie voor.
De communicatie over de vertraging had natuurlijk ook pro-actief kunnen gebeuren in plaats van nu enkel nadat ik hier vragen over stelde. -
Alex De Vos
Super snelle levering!
Fernando da Costa
My order was shipped very quickly with no problems. The speakers are beautiful and a powerful sound, to recommend.
Dennis Gill
Geweldig passieve speakers
Ron Bakker
Netjes op afgesproken datum ontvangen. Communicatie met verkoper perfect.
Bernhard
De Lintons bevallen zeer goed en waren erg netjes verpakt. Een ster mist omdat de informatie over transport beter had gekund. Blijkbaar gaat dit namelijk met speciaal pallettransport van DHL en moet er dus echt iemand thuis zijn, wat moeilijk te plannen is als pas 's ochtends de leverdatum bekend wordt gemaakt. Verder was de levering door DHL wél goed afgehandeld en was het eenvoudig om een nieuw moment voor levering te plannen.
Peter Cuyx
Duidelijke website: Snel, vlot en degelijk verpakt!
Julian Rohloff
Very good customer service!
Serge
Tot op heden 1 van de 2 bestelde speaker stands ontvangen. Geen spoor van de speakers zelf. Wharfedale.eu reageert niet meer. Kortom: een horror "Black" Friday ervaring.
Angelica
Uitstekende service en super mooi geluid. Ik ben heel blij met mijn speakers 4.2. Geniet volop van klassieke muziek.
Johs v V
Heel mooi geluid van de luidsprekers . Ik heb ze biwired aangesloten , de verbinding plaatjes verwijderd omdat er een dubbele aansluiting op de luidspreker zat .
Job R
levering was goed en zorgvuldig, en van tevoren was aangegeven wanneer het ongeveer zou komen. de luidsprekers zijn mooi en klinken erg goed voor de prijs, was een blackfriday actie
J
Product is goed, maar levertijd werd met twee weken overschreden zonder enig bericht
Paul Ros
Goede service en keuze begeleiding
Wouter
Geweldig geluid en geweldige service!