Wetronic
Met onze ruime winkel van 200m²+ bieden wij heel veel modelbouw plezier.
Naast vrachtwagens hebben we ook een uitgebreid assortiment met Traxxas, HPI, Tamiya, Futaba, Graupner, ARRMA en nog veel meer.
Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel. Uiteraard hebben wij de koffie al voor u klaar staan.
Arnold BergenHenegouwen
Nieuwe accu gekocht, de verkoper soldeerde gelijk de goede stekker er op!👍
Jeroen
Snel geleverd voor een goede prijs! Bedankt!
Hoe beoordeel je Wetronic?
Joke van den Broek
Bestelde producten werden vrij snel geleverd.
Service wetronic bedroevend
Mijn Sfr 1 werkte niet goed gebeld voor een afspraak met Alwin.
Kon niet moest mail sturen en vragen.
Mail gestuurd vervolgens niks meer gehoord.
Verkopen willen ze wel maar service kennen ze blijkbaar niet.
Toen maar rechtstreeks gemaild met Beier, en die hebben het de volgende dag opgepakt.
Alles is onder garantie gemaakt een TOP bedrijf Beier Electronic.
Ik bestel de volgende keer rechtstreeks bij Beier Elektronic.Antwoord van WetronicBeste B.Derksen,
Wij hebben helaas nooit een mail van u ontvangen, dan wordt het voor ons ook helaas lastig om hier op te reageren. Daarnaast hebben we ook nooit op een beurs in woerden gestaan? U beschuldigd ons hier van van alles maar u heeft ons helaas geen eens de kans gegeven service te kunnen bieden. Voor reparaties dient er inderdaad per mail of retour formulier contact met ons opgenomen te moeten worden daar wij deze altijd registeren voor een juiste en vlotte afhandeling dit is helaas telefonisch niet mogelijk.
Pieter Ickenroth
Goede prijzen en snelle service
Owen Schaap
Afgelopen weken 4 keer besteld allen dagen de volgende dag in huis echte top service!! En telefonisch een goed advies gekregen.
Paul-Alexander Balk
Snelle levering, keurig verpakt, concurrerende prijzen.
D Stolk
Snel geleverd
Bertran
Goede service, snelle levering.
zeer tevreden
snelle levering goede service
Erwin
Na veel mail met WeTronic en DHL is het pakket dus weg. geen van beide wil verantwoordelijkheid nemen. er zou voor getekend zijn. Handtekening opgevraagd nooit gekregen. Buren hebben ook nooit een pakket ontvangen of gezien.
Antwoord van WetronicBeste Erwin,
Dit gaat over uw bestelling van mei eerder dit jaar, er is door zowel ons als door DHL uitgebreid onderzoek gedaan naar uw zending. Uiteindelijk heeft DHL met een chauffeursverklaring en onderbouwd door GPS coordinaten van de ontvangst scan aangetoond dat uw zending op uw adres is geleverd. Daarmee is dit onderzoek dan ook eind mei afgesloten en is dit met u medegedeeld.
Handtekeningen worden sinds corona al niet meer toegepast, daar is dit nieuwe systeem met gps onderbouwing voor in de plaats gekomen. Daar er geen onregelmatigheden zijn geconstateerd lijkt het er eerder op dat uw adres gegevens niet juist zijn geweest.
Corina Hamer
Snelle service en mega snel verzonden en thuis ontvangen
Ian
Duidelijke website, scherpe prijzen. Een lipo lader besteld. De lader werd binnen 2 dagen geleverd. Ik ben blij met de aankoop.
BH Van Ingen
Zeer ruime keuze en nette prijzen. Levering snel en goed.
Peter Commijs
Het heel lang wachten wanneer je een bestelling hebt gedaan. Het zal wel niet op voorraad zijn, maar is vervelend.
Antwoord van WetronicBeste Peter,
U besteld op zaterdag 19 oktober een product, daar DHL geen pakketten ophaalt in het weekend zoals ook vermeld op onze website wordt uw zending pas maandag opgehaald door DHL. De bestelling is dan ook keurig bij u op dinsdag bezorgd zonder problemen.
Edwin Cornelissen
Goede shop met mooie spullen
C.M. Bui
Fijne winkel
Reinder Meijer
Klantvriendelijk en perfecte service. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Vertraging in leveren door leverancier werd duidelijk gecommuniceerd.
George
Snelle verzending , en alles klopte aan mijn bestelling
Frank Frijhoff
Lekker gegeten, bezorger was op tijd, Ricks moeder wel aan de scheiterij de volgende dag.