Wetronic
Met onze ruime winkel van 200m²+ bieden wij heel veel modelbouw plezier.
Naast vrachtwagens hebben we ook een uitgebreid assortiment met Traxxas, HPI, Tamiya, Futaba, Graupner, ARRMA en nog veel meer.
Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel. Uiteraard hebben wij de koffie al voor u klaar staan.
Mr. C
Duidelijke website, niet te hoge prijzen, grote variatie en ondanks feestdagen sneller levering
Peter Schaapman
Goede uitleg... telefonisch moeilijk bereikbaar .... Misschien toch iets meer personeel aannemen... Te weinig schroefjes bij dieplader van Carson... gevraagd of ik die bij kan bestellen maar daar horen we niks van. Nalevering van bestelling duurt erg lang...
Hoe beoordeel je Wetronic?
Duco Scheepens
Prima product. Ben er blij mee
Bas van Driel
Snelle verzending en grote keuze, top mannen.
Bob Arends
Snelle levering en fijne service, ook bij een foutief geleverd artikel.
Hans Geersdaele
Goede service. Snelle levering
janco ijsseldijk
niet tevreden product is kapot
Antwoord van WetronicBeste Janco,
Zou u met ons contact kunnen opnemen daar we behalve deze review geen enkel bericht van u hebben ontvangen dat u probleemn ondervindt met het product. Op deze manier kunnen wij u helpen dit probleem op te lossen maar als wij niet weten dat u problemen ondervindt kunnen wij dit helaas ook niet voor u oplossen.
Team Wetronic -
Jan Lucas
Snel geleverd
Wim Mens
De bestelling klopte wel, alleen had ik 15 meter besteld en dit kwam in 2 stukken, gelukkig kwam het net uit. Anders had ik een probleem gehad.
Dirk Uhe
Goede kwaliteit snel geleverd
Martin Kievit
Altijd goed en vriendelijk geholpen met eerlijk advies.
Fijne modelbouw zaak. -
van der Meer
Prima afhandeling van het bestelde en goede telefonische hulp
Edwin Guit
Wat een geweldige winkel. Veel keus, personeel wat verstand van zaken heeft en behulpzaam is. Ik ga zeker meer kopen hier
Tim
Bestelling opgehaald in de winkel. Vriendelijk ontvangen, nette uitleg gekregen. Dank.
Arjan Schenk
Snelle levering en goed verpakt
Stefan van Lohuizen
Heldere website en verzending stipt en goed verpakt! Mijn zoontje is erg blij met zijn radiografisch bestuurbare auto!
Olof De Wit
Snelle levering en een goede prijs. Zeer tevreden.
Eltjo
goed produkt en zeer snelle levering
Wouter
Snel geleverd, redelijke prijzen.
Sjoerd
Prachtig product,gebruik het al een aantal jaren TOP