West Gedenktekens

West Gedenktekens

West Gedenktekens Zoetermeer is de leverancier van grafmonumenten, urnen, gedenksieraden en accessoires.
Wij zijn een familiebedrijf en bovendien een toonaangevend gedenkteken bedrijf met vele jaren praktische ervaring.
Wij leveren, renoveren en plaatsen gedenktekens op begraafplaatsen.

• Ron van Baaren
    Review voor West Gedenktekens

Ondanks de treurheid binnen ons gezin na het overlijden van echtgenote,(schoon)moeder en oma heeft West Gedenktekens ons prima ondersteunt. Hierdoor konden alle betrokken gezinsleden het rouwproces verder goed verwerken. Onze dank hiervoor!!!

• Familie Verboon
    Review voor West Gedenktekens

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Snel, accuraat en mooie afwerking.
    Gewoon goed geregeld.

• Hoe beoordeel je West Gedenktekens?

• Ank Ouwerling
    Geverifieerde klant van West Gedenktekens

snelle levering en goed en veilig verpakt voor verzending , voor vragen direct telefonisch bereikbaar

• Karina Diddens
    Geverifieerde klant van West Gedenktekens

Heel tevreden met mijn armband en ook met de verzending en het afhandelen van de factuur. Al met al geef jullie een zeer goede aanbeveling.

• Jack Diddens
    Geverifieerde klant van West Gedenktekens

Mooie armbanden en meedenkend personeel

• G.L.
    Review voor West Gedenktekens

Ook nu, 20 jaar na de eerste contacten met dit bedrijf, is de conclusie: zeer prettig in de omgang, zeer goed in het werk.

• JOHN
    Review voor West Gedenktekens

Correct bedrijf met ouderwetse goede opvolging van vragen en wensen

• Wil
    Review voor West Gedenktekens

Fijne ontvangst. Wensen wat op de steen moest komen in mooi overzicht meegekregen. Alles prima geregeld. Geen omkijken naar gehad en bericht wanneer de steen weer terug was geplaatst. Dank hiervoor.

• Wout
    Review voor West Gedenktekens

fijne zaak denken met je mee en houden je op de hoogte wat betreft de stand van zaken

• De Lange

Betrouwbaar en Kwaliteit

• arie
    Review voor West Gedenktekens

Prima service en advies. resultaat zoals afgesproken en naar wens. Op tijd geleverd en geplaatst. Tevreden !

• Karel en Janine
    Review voor West Gedenktekens

Heel fijn geholpen met aandacht en rust en veel keuze mogelijkheden. Deskundig advies.
    Duidelijk over prijzen en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Het eindresultaat is helemaal naar wens.

• Petra
    Review voor West Gedenktekens

Uitmuntende service. Ons verzoek (het vastzetten van grafsteen/kunstwerk) is met de grootst mogelijke zorg afgehandeld. Tijdens het proces zijn wij netjes op de hoogte gehouden door de uiterst vriendelijke medewerker. Hier staat klantvriendelijkheid en het meedenken en ontzorgen van de klant echt nog op de eerste plaats. Nogmaals enorm bedankt!

• Cees Guijt

Keurig volgens afspraak geleverd

• Debbie Brons
    Geverifieerde klant van West Gedenktekens

Super mooie glazen druppel (urn)

• A. Nirandjan
    Review voor West Gedenktekens

Vanaf het 1e moment hartelijk ontvangen en met veel geduld geholpen. Persoonlijk advies en hele lieve mensen. Ze hebben alles makkelijker voor ons gemaakt. Dit familiebedrijf is een absolute aanrader.

Antwoord van West Gedenktekens

Fijn om te horen en graag gedaan!

• Gerard
    Review voor West Gedenktekens

West Gedenktekens reageerde snel met de offerte en de uitvoering van de werkzaamheden. Op de steen is een nieuwe inscriptie geplaatst en de oude inscripties zijn opnieuw gelakt. Ziet er mooi uit.

• Pythia
    Review voor West Gedenktekens

Vlotte en correcte uitvoering van het werk. Kwalitatief goed en mooi werk.

• Familie Van Aller
    Review voor West Gedenktekens

Er is een nieuwe inscriptie aangebracht. De steen is schoongemaakt en de oude inscriptie is opnieuw gelakt. Het is mooi geworden. Er was vlot contact, zowel telefonisch als per mail.

• Grafsteen ouders
    Review voor West Gedenktekens

Prima service nemen de tijd voor je bij het uitzoeken, je kan altijd bellen met vragen.

Graag gedaan!