Wenskaarten24
Wil
Mijn 3d pop-up kerstkaart was geen pop-up kaart en was van slechte kwaliteit en daarvoor veel en veel te duur.
Piet
Prima
Hoe beoordeel je Wenskaarten24?
Hannie
Mooie kaart en snelle service
Wim
Prima service! Hele leuke kaarten met snelle verzending en makkelijk te bestellen.
Marjan S
Fraaie kaarten, helaas waren de kaarten die ik had besteld al uitverkocht. Dit werd snel en netjes opgelost. Al met al tevreden.
Rieneke van Kalker
Prachtige kaarten en een goede service
Peter Bouman
Ik had ze wat eerder moeten bestellen, want Post.nl had het te druk. Duurde drie dagen langer. Maar komend jaar maak ik vast weer gebruik van Wenskaarten24. De kaarten waren top. Mijn eigen schuld dat ik later pas ontdekte dat er aparte zelfklevende sluiters waren meegeleverd. Deed de eerste af met plakband en Pritt...
Gonnie Cornelisse
Geen plakband op envelopppen. En 1 kaart daar komt de 3 dimensie niet echt goed uit t.o.v de rest van de kaart
Truus Beckers Meijer
Mijn kleinkind is blij verrast
H.J. Jager
Prachtige kaart en keurig op tijd bezorgd.
Annick Bruynings
Snelle levering.
Mooie kaart
Hennie Stet-Marissen
Prachtige kaarten en snelle bezorging.
Rianne Haarman
Ik heb mijn kaart nog steeds niet ontvangen! Degene waarvoor de kaart bestemd was is inmiddels ook al jarig geweest. Beetje jammer
Antwoord van Wenskaarten24Beste mevrouw Haarman,
Wat vervelend om te horen dat u de kaart niet hebt ontvangen. Wij hebben uw besteling op tijd verzonden, het zou kunnen dat er onderweg iets is gebeurd. Wij bieden onze welgemeende excuses aan en u wordt binnen twee werkdagen terugbetaald.
Ik wens u een fijn weekend toe!
Familie Haurissa
Had graag gewild dat bij de bestelling gelijk wordt vermeld wanneer de kaart verstuurd wordt naar de jarige. Had op 26 april besteld en op de 28e pas verstuurd op de verjaardag. Jammer niet op tijd aangekomen. Verder is het prima.
Henriëtte Brouwer
Leuke sortering -
Herma Prins
Mooie kaarten, op tijd geleverd
Hetty van Vuuren
Mooie kaarten, snelle bezorging en goed verpakt!
Annemarie Douma
Mooie kaarten, had ze snel in huis !
Jan Brussee
Zien er keurig uit.