Webstarshop
Speelgoed webshop van NL en België. Met grote merken, scherpe prijzen, gratis verzending in NL en BE vanaf € 35. Snelle verzending en goede service.
9,0
Filter 14 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6 met beschrijving

• Judith
    Geverifieerde klant van Webstarshop

Nieuwjaarsdag iets besteld, staat levertijd 1-2 dagen. Inmiddels nog niks ontvangen. Gemaild met de vraag hoe en wat. Door de feestdagen zou t langer duren. Word nergens vermeld. Inmiddels nog geen bericht dat mijn pakketje onderweg is.

Ik had juist besteld voor de snelle levering, maar dit is 1 keer en niet weer, helaas.

Antwoord van Webstarshop

Goedendag, jammer dat u meteen zo een recensie plaatst. U heeft idd op nieuwjaarsdag uw bestelling geplaatst. Wij hebben u meteen antwoord gestuurd dat door de feestdagen de levertijden afwijken wat overal zo het geval is omdat bedrijven en leveranciers dicht zijn. Maandag 6 januari is alles weer begonnen. Wij hebben u gezegd dat uw bestelling dan ook meteen verwerkt zou gaan worden wat ook zo is omdat uw bestelling vandaag verstuurd zal worden. Wij hebben uw begrip gevraagd voor de omstandigheden van de feestdagen. Jammer dat uw dat begrip niet heeft kunnen op brengen.

• Ian
    Geverifieerde klant van Webstarshop

Gewoon goed en snel geleverd zonder gedoe

• Hoe beoordeel je Webstarshop?

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Webstarshop

Goede prijzen en fijne service. Wordt snel gereageerd op vragen.

• Tine

Mooie prijzen, goeie service

• Noor
    Review voor Webstarshop

Zeer tevreden, Snelle verzending, product conform beschrijving, niet duur

• Daan
    Review voor Webstarshop

Goedkoop en snel verzonden. Goede kwaliteit zoals omschreven.