Webshop-outlet.nl
FT
Artikel viel zeer tegen, zaklampen waren enorm zwak helaas. En de retour kosten bleek dat ik nog zelf Moest betalen. Nooit meer via deze website iets bestellen
erik pieterman
Geweldige produkten, goedkoop,snelle bezorging
Hoe beoordeel je Webshop-outlet.nl?
B. van Doorn
Levering keurig op tijd, goede communicatie
Hans Arendsen
Super snelle levering en uitstekende prijs
Yvan Zwerts
Snelle levering en in orde
anita van Puijvelde
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!
Antwoord van Webshop-outlet.nlHallo Anita,
Heeft u inmiddels uw artikel ontvangen? Excuses voor de vertraging, onze leverancier had het per ongeluk naar het verkeerde adres verzonden waardoor er een vertraging ontstond.
Mocht u uw review willen aanpassen dan waarderen wij dat zeker. Wij werken met een klein team om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.
Ik wens u alvast een fijn weekend toe.
Christian -
Manuel Hofstede
Heb zelf de cognac besteld in maat 43, ik vind ze heerlijk zitten en lopen, niet te los niet te strak & ze zijn heerlijk warm gevoerd van binnen🤭
Monique De Backer
Was snel geleverd
Diana de Werk
Snelle levering, prima matras
Klaas
De koffie is geproduceerd in 2023 en bij aankoop al maanden over de THT datum. De smaak was zeer slecht maar dat verbaasd me ook niet.
Antwoord van Webshop-outlet.nlGoedemiddag Klaas,
Het merk koffie die wij verkopen wordt nergens anders verkocht. Het kan niet goedkoper zijn dan bij ons.
Christian -
Wim Mulder
alles naar mijn wensen verlopen
Erik de Vries
Webshop doet precies wat je van een uitstekende webwinkel mag verwachten. Kwaliteit, aangename prijs, snelle levering en een goede klnaten service.
S.H.
Mijn product kwam vuil en licht beschadigd toe. Ik heb dit gemeld maar als ik het wil retourneren, dien ik het zelf te betalen, wat heel duur is aangezien deze topper veel gewicht heeft.
Antwoord van Webshop-outlet.nlGoedemiddag,
Retourneren is op eigen kosten. Wanneer u een artikel aanschaft waarbij wordt vermeldt dat deze lichte beschadigingen kunnen bevatten dan kan het zijn dat u een artikel ontvangt waar een lichte beschadiging op zit.
Henk -
peter baas
uitstekend
Rieuwert Roelof Huisman
bestelling verloop wordt goed gecommuniceerd en afgeleverd.
Simon
Bea Kints