Webkarpet
Van exclusieve vloerkleden tot karpet van het jaar, bij webkarpet.nl vind je altijd het juiste kleed. Doordat al onze kleden uit eigen fabriek komen kunnen wij lage prijzen hanteren. Tegen fabrieksprijzen koop je dus de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Voor extra sfeer en het optimale comfort zijn er onze exclusieve kleden. Het hoogpolig vloerkleed voelt lekker warm en comfortabel aan en wordt veel gebruikt bij de bank, in de woonkamer of op de slaapkamer. Ook de laagpolige bieden optimale luxe. Vaak wordt de loper in de keuken of hal gebruikt. Ook is er een ruime keus in de goedkope kleden en de restant kleden. Voor iedere vloer en ieder budget is er iets dat past en geschikt is. Alle kleden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Verhoog de sfeer in huis en maak het interieur compleet door te kiezen voor stijl, luxe en comfort tegen een voordelige prijs. Webkarpet, daar kies jij toch ook voor?
9,6
Filter 3965 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3960 met beschrijving

• wim post
    Geverifieerde klant van Webkarpet

ben nooit geïnformeerd over levertijd door vervoerder
    tapijt ziet er streperig uit
    minder mooi dan eerste keer

• Raouf Bhaggoe
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Goede kwaliteit en goede service

• Hoe beoordeel je Webkarpet?

• Wil
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Zoals op de website stond super op tijd

• M. V. d. B.

Tevreden!

• Jan Rigterink
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Zeer mooi product zeer tevreden mee voor een mooie prijs

• Marjan van Mierlo
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snelle levering, ook snelle reactie op vraag via mail

• Barbara
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Mooie prijzen en goede service, ik vond het héél fijn om stalen te kunnen bestellen om thuis op je gemak te kunnen bekijken. Dit had ik bij andere webwinkels nog niet gezien.

• Jose
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Ontzettend handig dat je (voor een laag bedrag) stalen kunt bestellen waarvan de prijs zelfs nog wordt verrekend met de bestelling die je daarna plaatst. Top service noem ik dat.
    Het vloerkleed voldoet aan alle gekozen opties van mijn bestelling (maat, afwerking, anti slip). Het bestelproces en alle afhandelingen zijn geheel naar wens verlopen. Geen klachten, ik ben helemaal tevreden!

• Mirjam Voermans
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Zeer snelle levering en geweldige service. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

• Gijs Brouwer
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Een fijne heldere website, makkelijk bestellen en goede kwaliteit.

• Daphne
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snelle levering, goede duidelijke communicatie

• Rose
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Heel blij met ons nieuwe kleed. Eerst een proefstukje gevraagd en gekregen. Bij ontvangst direct kleed besteld. Mooi en veilig met de antislip laag eraan vast. Snelle levering en prima contact.

• Joke
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Mooi kleed,goed verpakt en snelle levering. Hele aardige chauffeur.

• Mar
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Zeer goede service, medewerker denkt mee met de klant.
    Goede kwaliteit en snelle bezorging

• Astrid
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Goede kwaliteit vloerkleed. Netjes op tijd bezorgd en goed verpakt.

• Irma Scherpenzeel

• Annemie Reijnen
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snelle levering en perfecte maat! Kleur wijkt af van de staal die ik opgevraagd had.

• Ton Daamen

geweldige service

• Nellie Schaft
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Binnen een week na bestellen had ik ze al thuis en ze zijn prachtig mooi.

• Melissa
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Great quality carpet and fast delivery. Would recommend!