Webkarpet
Van exclusieve vloerkleden tot karpet van het jaar, bij webkarpet.nl vind je altijd het juiste kleed. Doordat al onze kleden uit eigen fabriek komen kunnen wij lage prijzen hanteren. Tegen fabrieksprijzen koop je dus de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Voor extra sfeer en het optimale comfort zijn er onze exclusieve kleden. Het hoogpolig vloerkleed voelt lekker warm en comfortabel aan en wordt veel gebruikt bij de bank, in de woonkamer of op de slaapkamer. Ook de laagpolige bieden optimale luxe. Vaak wordt de loper in de keuken of hal gebruikt. Ook is er een ruime keus in de goedkope kleden en de restant kleden. Voor iedere vloer en ieder budget is er iets dat past en geschikt is. Alle kleden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Verhoog de sfeer in huis en maak het interieur compleet door te kiezen voor stijl, luxe en comfort tegen een voordelige prijs. Webkarpet, daar kies jij toch ook voor?
9,6
Filter 3950 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3945 met beschrijving

• Irma Scherpenzeel

• Annemie Reijnen
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snelle levering en perfecte maat! Kleur wijkt af van de staal die ik opgevraagd had.

• Hoe beoordeel je Webkarpet?

• Ton Daamen

geweldige service

• Nellie Schaft
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Binnen een week na bestellen had ik ze al thuis en ze zijn prachtig mooi.

• Melissa
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Great quality carpet and fast delivery. Would recommend!

• Ingeborg Dijkstra
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Prachtig vloerkleed, fijne communicatie, goede service.

• Farid
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snel geleverd en product zoals beschreven. Mooi kleed!

• Miriam
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Prachtig vloerkleed. Goede kwaliteit.
    Fijne service.
    Zeer tevreden.

• Nicky Kooijmans
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Een heel mooi kleed! Erg blij mee, en snelle levering! 😀

• John
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Stalen keurig netjes toegestuurd. Had nog wat vragen hierover en toen geprobeerd de klantenservice te bereiken. Vijf keer geprobeerd, werd iedere keer doorverbonden naar een 06 nummer, de laatste keer gevraagd of ze mij even terug wilde bellen, maar niets meer gehoord nadien.

• MARLEEN P.
    Geverifieerde klant van Webkarpet

mooie mat, op maat, mooie kleur en aangenaam om op te lopen. Past perfect.

• Eric Arijs

• Nicole Keunen
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Mooie prijs kwaliteit, snelle levering.

• Super
    Review voor Webkarpet

Snelle service en juiste prijs

• Henk
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Hoewel de levering snel was, bleek het een vloerkleed niet te zijn, wat wij besteld hadden. Ik geef toch vijf sterren aangezien zeer snel op mijn mail gereageerd werd en excuses werden aangeboden. Binnen een week had ik het door ons bestelde vloerkleed ontvangen. Top.

• W van Beek
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Product is prima, maar de communicatie met webkarpet laat te wensen over

• Wouter van Snippenburg
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Wat vertraging gehad, deels buiten invloed van Webkarpet om. Uiteindelijk goed opgelost.

• Herman Verkerk
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Snel geleverd en prima kwaliteit

• Ingeborg
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Dik tevreden super mooi kleed. Goede service, kleed was netjes opgerold en goed verpakt. En een snelle levering. En dat je eerst wat staaltjes kan bestellen is echt een pluspunt

• olga jonkers
    Geverifieerde klant van Webkarpet

Heel mooi karpet voor weinig geld en snel geleverd