WaxieMaxie.nl
Linda Coort
Heerlijke geuren echt. Heel erg bedankt
Cindy Allaert
Alles word altijd netjes opgestuurd. Steeds word je als member extra in de watten gelegd. Ik ben steeds super tevreden en is mijn verslavend plaatsje om te bestellen! WaxieMaxie is echt een topper! Mijn favoriet nr 1!!!
Hoe beoordeel je WaxieMaxie.nl?
Ineke Bulkmans
Supper!!! Helemaal verliefd op mijn geur ,en een snelle levering,heel erg bedankt!👍👍
Sarina
Ik was altijd al opzoek naar goede waxmelts, maar telkens viel het tegen en je rook t eigenlijk ook niet.
Ik ben 2x verrrast met een extraatje van een bedrijf waar ik allerlei dingen bestel. Ik had de hoop allang opgegeven haha, tot ik dus de melt black-musk ging branden 2 stuks mijn hele huis rook erna zelfs boven nog ( moet er wel even bij zeggen dat die testers in de vorm van bricks kwamen die je dus afbreekt )
Dit vind ik wel een minpunt evenals dat je eigenlijk niet weet wat je besteld zou fijner zijn dat je het eerst kan ruiken, ik ben daarna toch meteen gaan bestellen. Alles keurig netjes binnen en kreeg er een heerlijke geurkaarjes in een potje bij. Als je die in het groot hebt dan hoor ik het graag!
Ik zou waxiemaxie zeker aanbevelen als je goede melt wil hebben die echt 12 uur lang blijven geuren. -
Heel fijn en altijd een heerlijkheid in huis en heerlijke b2b samenwerking
top Madam echt met liefde behandeld keer op keer echt super tevreden -
Fanny Jong
Snel geleverd , goede en leuke spulletjes! En Linda is een topper !Zeker een aanrader!
Natascha
Prachtige brander besteld, ik was gelijk verliefd toen ik hem zag. Helaas is die kapot overgekomen, na contact met waximaxi heeft ze gelijk een nieuwe gestuurd en die kwam wel goed aan! Ben er heel blij mee! heerlijke waxjes en nog extra dingetjes er bij gekregen, zo leuk! En een super snelle service! Dank je wel!
Diana Bomhof
Geweldige service
Sarella
Snelle levering en top producten! Ik blijf zeker bij WaxieMaxie bestellen!
Janita Aan t goor
Snelle leverng alles goed ingepakt en ook heel erg bedankt voor de extra dingen die er bij in zitten en linda is een topper
Sophie Bos
Heerlijke samenwerking altijd de beste service een aanrader voor iedereen 🎁🎁🎁🎁
Esmeralda Bakelaar Boer
Top service
Antwoord van WaxieMaxie.nl🥰🥰🥰
Cindy Allaert
Geweldige service, beste geuren ever. Ook de verzorgingsproducten zijn zalig. De geurkaarsen zijn top. Is mijn grootste favoriet om te bestellen. Om te zwijgen verslaving!!!! Top Linda!!! Groetjes Cindy
Rowena
Heerlijke geuren!
Isabelle Groeneveld
Geweldige geurige producten voor in je huis. En ook nog eens snel leverbaar.
Jasmin Ritzen
Super service heerlijke producten een echte aanrader voor je huos heerlijk te laten ruiken.
Zoals vele anderen producten -
Sophie Bos
Prachtige pareltjes handgemaakt werkjes met liefde ingepakt en bezorgd.
zeker een aanrader voor iedereen heel behulpzaam echt toppertje -
Tanny Pas
Goede snelle service, Linda is een topper!
Aniek Michielse
Super blij met mijn bestelling
Susanne Unlandt
Pas op! Zeer verslavend! Je begint met brander, daarna worden het meer. En qua geurtjes wil je ze allemaal proberen. Voor een goede start zou ik met een grote mysteriebox beginnen en genieten van alle heerlijke geuren