Waterpijp-bong.nl
Yury Kurin
Fast shipment. Everything is in order.
Kris(tof) smoke's a lot
Top bong's, en top service= Topteam!💪👌Weer een prachtige stuk mogen ontvangen.🤩 Many thanks 🙏🙏🙏 Mijn 2025 start met een rip van jullie bongs.😶🌫️🎊 🍾Dus voor jullie ook een happy bong rip new year..😶🌫️🎊🍾🎉😁..!!!
Hoe beoordeel je Waterpijp-bong.nl?
Linda Batenburg
Heb het verkeerde product ontvangen telefonisch niet te bereiken en geen reacties op mail
Sanne Jacobs
Echt top volk! Er word met veel zorg verpakt. Goede kwaliteit en fijne prijsjes! Aanrader!
Leo
Hijst nauwelijks, niet de moeite waard. Als je het wiel te ver opendraait hijst het iets beter maar niet voldoende en is je filter snel vol.
Chris Broek
Zonder schade goed ingepakt snel ... ice bong is van goede kwaliteit en voor iedereen betaalbaar
YANNICK TIM Christiaens
Werkt niet goed
Tommy Van Kerckhoven
Perfect zoals beschreven . Prima product.
Wimpy
Bestelling gedaan van allerlei artikelen om lekker voor de eerste keer een waterpijp te kunnen gaan roken. Er was helaas 1 artikel tijdens het inpakken niet meer op voorraad maar hebben dit samen opgelost via whatsapp. Heb hierdoor zeer goede ervaring met de shop en de eerste keer waterpijp roken was hierdoor een geweldig succes. Bedankt Waterpijp-Bong 😊👍
Tony Smits
Service was keurig, had contact gehad omdat ik zelf per ongeluk verkeerde maten bowls had besteld. En het probleem werd snel en vriendelijk verholpen. Verder spullen van een degelijke kwaliteit tegen een prima prijsje!
Mart
Prijs/kwaliteit super, en snel geleverd
TOP!!!!!! -
Tatsuki Ito
Ik was dankbaar voor het geschenk van een aansteker, maar de inklaring werd daardoor stopgezet, wat de procedure ingewikkeld maakte. Doe er de volgende keer geen aansteker in.
Kevin Van de keer
Zeer vlotte service en degelijk van prijs
Kevin Mattheeusen
Snelle levering! Alles mooi en veilig ingepakt!
Na men eerste bestelling heb ik vrijwel meteen een nieuwe bestelling geplaatst! Top! -
Aamj Bevers
Niks ontvangen
Anoniem
Snelle levering en altijd blij mee! Groot assortiment om van te kiezen waardoor het mijn favoriete online winkel is voor bongs en benodigdheden. De kleine extraatjes die je krijgt bij elke bestelling zijn ook altijd een leuke toevoeging!
Jasper
Snel en top product
Bob
Bong was stuk aangekomen, ondanks het keurig verpakt zat. gelijk deze toppers benaderd en binnen een dag heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen, 5/5 sterren!
Eewout Stam
Snelle service en mooi verpakt.
Rob Vergoossen
beste levering