Waterfilterexpert.nl
Renee Terveer - de Vries
Snelle service
Narender
Terwijl ik in mijn eerste mail volledig was het ordernummer van het origineel erbij gedaan had, stelde men mij vragen als 'heeft u wel het juiste artikel besteld'. Het probleem was namelijk dat het vervangende filter groter was dan het origineel. Toen dat na een paar mailtjes duidelijk was geworden, moest ik de verzendkosten zelf betalen voor het terugsturen van het niet passende filter. Uiteindelijk hebben ze mij een retourlabel gestuurd, maar het heeft wel wat mailtjes gekost.
mijn ervaring met de serviceafdeling is niet goed.
Probleem is wel opgelost heb het originele filter besteld. -
Hoe beoordeel je Waterfilterexpert.nl?
Jo Van
Heel goede service, correcte antwoorden op mijn gestelde vragen en een perfecte levering.
Willeke Geurts
Snel en netjes geleverd
Liesbeth Harmsel
Prima geregeld en snel geleverd.
Kirsten Vrijman
Snelle levering!
RA De Jong
Top en snel geleverd!
Anne Runderkamp
Super blij met het nieuwe onderdeel nadat de vorige stuk was gegaan. Past perfect en origineel. Top! Snel geleverd.
Y
Altijd snel en goed. Producten voldoen geheel aan de verwachting.yy
Afinus Maring
Géén negatieve opmerkingen. Functioneert perfect.Maar aangezien de ruimte waar ik het filter moest plaatsen nogal klein bemeten is,moest ik er extra hoekstukjes op plaatsen om de slangetjes zonder lekkagerisico te bevestigen. Bij het originele filter werden ze er standaard bijgeleverd.Maar dát doet niets af aan de kwaliteit,Dikke duim!
Jan Tichelaar
Snelle levering en goede producten, die goed verpakt zijn.
Hans Noteboom
Snel verzonden, goed bedrijf.
Melle
Super snel geleverd
Ronny Miltenburg
keurig ingepakt en ontvangen volgens schema
Paula Hak
Snelke en correcte afhandeling
Paul Gorremans
Mooie prijs, vlugge levering!
Leon van Geffen
Snelle levering en prima hulp voor het kiezen van de juiste filters
marcel luijedijk
snelle service
Liz Cornelissen
Prima service, bestelling goed verpakt en snel bezorgd
G J Pierik
Het werkt met deze waterfilters zeer goed
Ik ga met dit merk gewoon door prime de luxe