WatchXL Horloges

WatchXL Horloges

WatchXL Horloges is opgericht in 2005 en biedt al 20 jaar een veilige en vertrouwde winkelervaring. Met persoonlijk advies en een klantgerichte benadering zorgt het bedrijf ervoor dat iedere klant zich gewaardeerd voelt. Bestel veilig en met vertrouwen bij de specialist in horloges.
9,5
Filter 3100 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1876 met beschrijving

• Rohnny Delmel

Ben y

• Hidde

Gewoon top!

Beste Hidde,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw aankoop bij
    WatchXL. We wensen je veel plezier met je Paul Rich horloge!

Ellen, WatchXL

• Hoe beoordeel je WatchXL Horloges?

• Menno van der Steen
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Scherpen prijzen en hele snelle levering volgende dag in huis goed verpakt super service !! Aanrader en zeker geen laatste koop

Beste Menno,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen, snelle levering en service. Veel plezier met je Versace horloge.
    We zien je graag weer terug bij een volgende aankoop.

• Adrian iulian Dragan

Frumos

• gijs van hellemondt
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Mooie Horloges en voor goede prijs en snel bezorgd

Beste Gijs,

Hartelijk dank voor je vijfsterren review. Fijn om te lezen dat je onze collectie horloges kunt waarderen en dat jouw Citizen horloge snel geleverd werd. We wensen je veel plezier toe met dit prachtige horloge.

• E. van der Werf

Alles volgens afspraak op tijd geleverd.00

Beste E.,

We willen je danken voor je fijne beoordeling. Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is gegaan. We wensen je veel plezier met je Citizen horloge.

Hartelijke groet,

• Ronny Kerckaert
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Top kwaliteit, prachtig horloge met een eerlijke prijs.

Hallo Ronny,

Hartelijk dank voor je vijf sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je het Swiss Alpine Military horloge prachtig vindt. We wensen je veel plezier met dit horloge.

• Jos Welbers
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Snel en goed verpakt geleverd!

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je vijf sterren beoordeling. Er leuk om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop we onze horloges inpakken en je ons cadeautje kunt waarderen. We wensen je veel plezier met het prachtige Bulova horloge.

Zonnige groet,

• Mike Franken
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Mooi product. voor een mooi bedrag.

Goedemiddag Mike,

Bedankt voor je beoordeling :-)

Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe Gc Guess horloge en een fijne dag verder.

• Frank Kühlkamp
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Snelle en correcte levering!

Goedemiddag Frank,

Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je niet lang hebt hoeven wachten op je nieuwe TW Steel horloge :-)

Namens het team van WatchXL, veel draagplezier gewenst.

• Benno van Haaren

Super

Beste Benno,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review. Fijn dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je TW Steel horloge.

• Joost Schram

Topper

Beste Joost,

Hartelijk dank voor je 4 sterren review. Daar zijn we blij mee. Veel plezier met je Swiss Alpine Military horloge.

• Wim Deelman

Snelle levering, prima verzorgd

Goedemiddag Wim,

Leuk dat je aangeeft dat je nieuwe TW Steel horloge snel geleverd is, fijn!

Wij wensen je veel draagplezier toe :-)

Leonie. WatchXL

• EHE
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Vlot en correct. Wel een beetje 'doe het zelf', maar dat weet je als je een horloge op het web koopt (bijv.: band inkorten, handleiding downloaden).

Goedemiddag EHE,

Bedankt voor uw review. Klopt, wij korten zelf geen horlogebanden in gezien de retourvoorwaarden. Wij hopen dat het inkorten van de horlogeband is gelukt met de bandinkorter en/of de kleine instructiekaart die u van ons heeft ontvangen.

Vele merken, waaronder Citizen leveren tegenwoordig geen handleidingboekjes meer, maar wordt dit gedaan doormiddel van een QR code. Mocht u qua instellingen er niet helemaal uitkomen, horen wij het graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 0592-707213 tussen 10-16 uur op maandag t/m vrijdag of stuur ons gerust een e-mail naar info@watchxl.nl. Op afstand kunnen wij u vast helpen :-)

Sowieso veel draagplezier gewenst en een fijne dag verder.

• Roy Holsbeek
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Scherpe prijzen en snel geleverd!

Goedemiddag Roy,

Bedankt voor je beoordeling en goed om te lezen dat het pakket gauw geleverd is!

Wij wensen je veel draagplezier toe met je nieuwe TW Steel horloge :-)

• Albert Ludwig Bakker

Uitstekend

Goedemiddag Albert,

Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat wij je konden helpen met het aanschaffen van het prachtige Versace horloge!

Jij ontzettend bedankt voor de heerlijke bonbons die wij ontvingen van je, wij genieten er volop van :-)

Een fijne dag gewenst namens het gehele team van WatchXL,

Leonie

• Serge
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Zeer goede service en altijd mooie aanbiedingen.
    Een horloge aanschaffen bij watchxl komt het dichtste bij een bezoek aan de juwelier vanwege de persoonlijke benadering.
    Top shop !

Hoi Serge,

Wat een toffe review heb je achtergelaten! Dank, erg fijn, je helpt er onze toekomstige klanten mee.
    Wij zijn zeer dankbaar dat je ons steeds weer weet te vinden voor jouw horloges.

Veel draagplezier gewenst!

Marc
    (Namens het hele team van WatchXL horloges)

• Huub Kusters
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Garantie niet ingevuld of gestemd hoort wel te zijn

Goedemorgen Huub,

Bedankt voor je beoordeling. Het klopt dat wij de garantiekaart van je Roamer horloge niet hebben ingevuld. Wij ontvangen namelijk geen nieuwe garantiekaarten vanuit Roamer als wij ze ingevuld hebben en er een horloge retour gestuurd wordt, kunnen wij er niks meer mee, helaas.

Uiteraard heb je bij ons twee jaar garantie op het uurwerk en hebben wij genoeg aan je ordernummer of factuur. Mocht er iets zijn met je horloge kan je altijd contact met ons opnemen.

We horen het graag van je als je vragen hebt.

• O. Gormez
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Helaas koop niet doorgaat maar communicatie en verrekening verloopt vlot en correct. ik verwacht meer merk keuzes.

Beste O. Gormez,

Bedankt voor je review en je vriendelijke woorden over onze communicatie en afhandeling. Jammer dat de aankoop niet is doorgegaan! We werken er continu aan om ons assortiment uit te breiden, dus wie weet vind je in de toekomst bij ons precies wat je zoekt. 😊

Hartelijke groet,

• Bart LANCKMAN
    Geverifieerde klant van WatchXL Horloges

Heel mooi, zoals op de foto's en past perfect.

Goedemiddag Bart,

Bedankt voor je review, altijd leuk om te lezen!

Wij wensen je veel draagplezier toe met/van je nieuwe Philipp Plein horloge :-)