WatchXL Horloges
✅ (9,5/10) klantbeoordeling
✅ Gratis verzekerde bezorging
✅ Niet Goed? Geld terug!
Karin Pajak
Goeie actie en veel aanbod
Marten Pothoven
2 dagen later goed ingepakt in huis.
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Marten,
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je Roamer horloge snel en goed verpakt is aangekomen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop WatchXL.nl.
Ellen, WatchXL -
Hoe beoordeel je WatchXL Horloges?
Quint
Snelle levering en een apparaatje erbij om het bandje op maat te maken. Top.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemiddag Quint,
Bedankt voor je review. Heel fijn om te lezen dat het pakket niet lang onderweg is geweest en dat het band inkorten gelukt is :-)
Veel draagplezier gewenst met je mooie Citizen horloge.
Henk Heek
Al jaren een zeer goed bedrijf
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Henk,
Hartelijk dank voor je 5 sterren review. Fijn te lezen dat je al jaren tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je TW Steel horloge.
Met vriendelijke groet:
Wendy, WatchXL -
Samir G.
Snelle levering, “Ik raad iedereen aan om bij jullie te kopen.” Service buiten gewoon goed. Ben blij met mijn aankoop URBN22 Exclusive Carbon X Limited Edition horloge.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemorgen Samir,
Bedankt voor je beoordeling en je persoonlijke complimenten!
Heel fijn dat wij het defect gauw voor je konden oplossen door het horloge om te ruilen voor een ander nieuw exemplaar en je daardoor nu erg blij bent met het URBN22 horloge :-)
Wij wensen je veel draagplezier toe!
Vriendelijke groet, ook namens het team van WatchXL,
Leonie -
Rob
Snel geleverd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemorgen Rob,
Goed om te lezen dat je je Swiss Alpine Military horloge snel hebt ontvangen, fijn!
Wij wensen je veel draagplezier toe en een mooie dag verder.
Cynthia Rodrigues
Het extra bandje was niet bijgeleverd maar een onvolledig bandje. Mail gestuurd maar nooit meer iets op gehoord. In de wan van de dag vergeten er achter aan te zitten maar slordig dat er niet eens gereageerd wordt.
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Cynthia,
Hartelijk dan voor je review. We hebben nog even gezocht naar je mail en we hebben deze binnen 24 uur beantwoord, misschien heb je ons mailtje over het hoofd gezien of is hij in de spam terecht gekomen?
Je geeft aan dat er geen extra bandje bijgeleverd is. Je hebt een Citizen duikhorloge besteld en deze worden geleverd met een bandverlenger. Het is inderdaad geen volledige horlogeband, zoals ook te zien is op de productfoto's bij dit horloge.
Indien je niet blij bent met je bestelling dan heb je de mogelijkheid om je horloge binnen 60 dagen retour te sturen. Mocht je verder nog vragen hebben dan zijn we tussen 10 en 4 telefonisch bereikbaar of je kan een mail sturen naar info@watchxl.nl
Ellen, WatchXL
H van Dijk
Levering als omschreven.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemiddag H van Dijk,
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat het Roamer horloge naar wens is en de levering niet lang heeft geduurd.
Wij wensen u veel draagplezier toe.
magda de nil
Zeer goede levering.
Prachtig horloge.Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemiddag Magda,
Hartelijk dank voor je vijf sterren review. Daar zijn we erg blij mee en je helpt er ook onze klanten mee :). Fijn om te lezen dat je Versace horloge in de smaak valt. We wensen je veel plezier met het horloge en zien je graag nog eens in onze shop WatchXL.nl.
Ron van Dongen
Zeer snelle levering,komen de afsraak(en) na.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemiddag Ron,
Bedankt voor je review en goed om te lezen dat je pakket gauw bij je is geleverd.
Veel draagplezier gewenst met je nieuwe Swiss Alpine Miltary horloge en een zonnige dag verder :-)
Leonie, WatchXL
Q
Top kwaliteit horloge!
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Q,
Bedankt voor je 5 sterren beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat je helemaal blij bent met je Roamer horloge. We wensen je nog een fijne tijd met dit prachtige horloge.
We zien je graag nog eens terug in onze shop, WatchXL.nl.
Rob De vries
Snelle goede levering
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Rob,
Bedankt voor je 5 sterren beoordeling, daar zijn we blij mee! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering van je Citizen horloge. We wensen je veel draagplezier toe.
Robert
Dit is het tweede horloge wat ik hier besteld heb en ben nog steeds erg tevreden over de service. Het horloge wat ik graag wilde hebben was niet voorradig. Ik heb via het vragen formulier hier een vraag over gesteld, maar wel al het horloge besteld. Ik heb vlot antwoord op ontvangen en het horloge liet ook niet lang op zich wachten. Top!
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemorgen Robert,
Wat ontzettend leuk om te horen dat je opnieuw een horloge in onze shop hebt gekocht!
Fijn dat het Versace horloge niet lang op zich heeft laten wachten en je het nu vast al met plezier draagt :-)
Wij wensen je een fijne dag toe en wellicht tot een volgende keer.
Lambert
Niet de kleur waarop ik gehoopt had. Prima service verder
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Lambert,
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat jammer dat de kleur van het horloge in werkelijkheid tegen viel. Dit kan komen doordat de kleuren op verschillende beeldschermen van elkaar afwijken, tenzij je een gekalibreerd scherm hebt. We hebben een retourtermijn van 60 dagen, zie de brief die je bij je bestelling ontving.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug in onze shop.
Bert D.
Duidelijke communicatie, snelle levering! Top!
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Bert,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je de tevreden bent. We wensen je veel plezier met je TW Steel horloge. We hopen je nogmaals te zien in onze shop WatchXL.nl.
A. D.
Mooi horloge, leuke korting
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste A.D. ,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw Citizen horloge. We wensen je nog veel draagplezier en zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.
Miriam Kooij
Snel geleverd
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Mirjam,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat het horloge snel geleverd werd. We wensen je veel plezier met dit Philipp Plein horloge.
We zien je graag nog eens terug in onze shop Watchxl.nl.
Frank Broere
Snelle en complete levering
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Frank,
Hartelijk dank voor je vijf sterren review, daar zijn we blij mee. Fijn om te lezen dat je blij bent met hoe snel jij jouw horloge hebt ontvangen. We wensen je nog veel plezier met je Citizenhorloge.
We zien je graag nog eens terug in onze webshop WatchXL.nl.
Kevin De Paepe
Antwoord van WatchXL HorlogesBeste Kevin,
Hartelijk dank voor je vijf sterren revieuw. Fijn dat jij je Versace horloge al snel om je pols kon doen. We wensen je er heel veel plezier mee en zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.
Ali mehr
WatchXL biedt uitstekende service en betaalbare horloges van gerenommeerde merken met hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de algehele ervaring. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar horloge.
Antwoord van WatchXL HorlogesGoedemiddag Ali,
Bedankt voor je review. Erg leuk om te lezen dat je een mooi horloge in onze shop hebt kunnen vinden.
Wij wensen je veel draagplezier toe met/va je nieuwe Paul Rich horloge :-)
Leonie, WatchXL